≫ 

Svi pričaju o računu s Kopaonika na kom je ceh 22.000 dinara zbog 41 rakije: A tek da vidite cenu čaja

Na računu je i 41 rakija

  • 13
Račun Kopaonik Foto: TikTok/travica__

Jedan račun sa Kopaonika ovih dana je veoma aktuelan na društvenim mrežama prvenstveno zbog iznosa koji je mnoge iznenadio. Iako svi posetioci ove planine znaju šta mogu očekivati kad su cene u pitanju, izgleda da uvek postoji nešto što mnogima može biti neobično.

Kako se vidi na računu koji je objavljen na Tviteru, posetioci su jeli i pili, a sve ukupno koštalo ih je nešto više od 20.000 dinara. Račun je privukao pažnju zbog 41 rakije, ali malo ko je video kako je skup čaj.

"Šta je tačno ovde problem??? Cene hrane i pića su skroz okej, to što ste vi nakaze popili 41 rakijicu, to je vaš problem", stoji uz objavu ove fotografije.

Na računu su:

jaja sa kobasicom 690

espreso 290

kapucino 320

koka-kola 350

rakija medovača (41 komad) 15.580

hleb 120

čaj od svežeg đumbira 350

teleća čorba 510

pita jabuka-vanil krem 490

juneći burger 1.350

pileći file sa žara 1.180

"Ručak nije skup, ali 41 medovača jeste", napisao je jedan korisnik TikToka.

"Pa dobro, burgeri su po 800-900, pritom ako stvarno prave sa junećim mesom, još Kopaonik to mu dođe to", navodi se u jednom komentaru.

"I kod nas provincijalaca je medovača 300 dinara", dodao je drugi korisnik.

Video: Ljubitelje skijanja očekuju i veliki popusti: Otvorena skijaška sezona na Kopaoniku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Питер

    17. januar 2023 | 12:50

    Ово је скроз коректан цех.. Ово би на Ади Шуганлији коштало 35 хиљада

  • Lola

    17. januar 2023 | 16:19

    Dosadni ste vise o cenama na Kopaoniku,Zlatiboru...zaobidjite ta mesta ako ne odgovara,nego se odlazi,onda bahanalisanje paa sine izvo'lte racun. Srbija ima i drugih destinacija,sad sto sve vas svrbi novcanik i da budete"vidjeni"ne kukumacite kao babe. Niko nikog za rukav nije vukao,prema tome ne slikajte vase racune jer smarate do besvesti,Uvek je meni na stolu,sve se unapred vidi,kad ste videli,izadjete,ne odgovara cenovnik,i nikom nista. Ovako jaoj brze bolje slikaju se racuni,ma joj ja...ce,i sta mislite da se postize sa uvidom u racun,da nece neko reci,evo pola da se pomogne? Ma svi svesno idu gde zele i sa svojim finansijskim stanjem,prema tome selfiji su samo sevali,uzivanje uz medovacu do maximuma,uzivajte i dalje,samo bez uvida u racun.☺

  • Dusan

    17. januar 2023 | 12:59

    Ovo su super cene,sta hoce ljudi da piju cas za 100 dinara,pa i ti ljuti tamo mora da plate zakup,porez,osoblje,struju,vodu,neka sede kuci ako zale na sebe i svoj uzitak...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA