Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija primila poziv zbog neverovatnog "provalnika": Dok su ga snimali na delu gledao je direktno u kameru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šerifska kancelarija okruga Bej saopštila je da niko nije povređen i da je porodica "odlučila da ne podiže nikakve optužbe".

  • 0

Biće potrebno nekoliko dolara da se poprave prozori na porodičnom domu nakon što je jedan jelen proleteo kroz isti provalivši u porodični dom u Mičigenu.

Kancelarija šerifa okruga Bej u Mičigenu objavila je vest o neobičnom incidentu, uz napomenu da to nije bio njihov uobičajeni "osumnjičeni za provalu".

Policija je saopštila da je u ponedeljak u 16 ​​časova petočlana porodica u gradu Monitor u državi Mičigen čula razbijanje prozora. Međutim, glasan tresak nije bio od čoveka koji je provalio na njihov posed - to je bio jelen koji je počeo da juri kroz porodičnu kuću.

Porodica je brzo zatražila pomoć policije i pozvala hitnu. Policija je došla i pomogla porodici da istera jelena iz kuće.

"Nakon poziva hitnim službama, policajci su se odazvali da pomognu u hapšenju 'osumnjičenog'", objavljeno je na Fejsbuk stranici šerifske kancelarije okruga Bej. "Zamenik Ostin Džobs bio je prvi na licu mesta i uspeo je da locira osumnjičenog jelena u spavaćoj sobi kuće."

Policija je fotografisala jelena koji je stajao na krevetu, direktno zurivši u kameru.

Policajci su na kraju uspeli da namame jelena iz spavaće sobe dok su blokirali sve ostale prostorije, saopštila je policija. Jelen je, usput napravivši dodatni haos, izašao na ulazna vrata i vratio se u divljinu.

Šerifska kancelarija okruga Bej saopštila je da niko nije povređen i da je porodica "odlučila da ne podiže nikakve optužbe", dodajući da je ovaj incident "dokaz da ne postoji 'običan dan' u policiji".

(Telegraf.rs)

Video: Raj na zemlji za jelene: U ovom gradu su svete životinje i nacionalno blago, a sve to zbog legende

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA