Vreme čitanja: oko 1 min.

Objavljena zvanična fotografija kraljevske porodice, oči bode jedan veoma važan detalj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fotografije su objavljene nakon saopštenja u kom se kralj zahvalio naciji na podršci za njegovo i Kamilino krunisanje i obećao da će svoj život ponovo posvetiti služenju.

  • 0
Kraljevska porodica kralj Čarls Kamila sa porodicom Foto: Tanjug/AP

Članovi kraljevske porodice blistaju na zvaničnim fotografijama krunisanja kralja Čarlsa, ali Hari i članovi kraljevske porodice nedostaju

Objavljene su zvanične fotografije kralja Čarlsa, kraljice Kamile i drugih članova kraljevske porodice, uključujući princa Vilijama i Kejt Midlton, snimljene nakon krunisanja u Bakingemskoj palati. Ono što na njima bukvalno štrče, jeste nedostatak nekih članova kraljevske porodice.

Na zvaničnim fotografijama sa krunisanja kralja Čarlsa, naime, nema princa Harija i nekoliko drugih članova kraljevske porodice.

Četiri snimka su snimljena u Bakingemskoj palati odmah nakon što su se novokrunisani kralj Čarls i kraljica Kamila pojavili na balkonu palate da pozdrave masu nakon istorijske službe u Vestminsterskoj opatiji.

Fotografije su objavljene nakon saopštenja u kom se kralj zahvalio naciji na podršci za njegovo i Kamilino krunisanje i obećao da će svoj život ponovo posvetiti služenju.

Na grupnom snimku, članovi kraljevske porodice mogu se videti kako blistaju dok poziraju u svojim odorama.

Čarls i Kamila zauzimaju centralno mesto na snimku, sa kraljem pored njegove sestre, princeze Ane, koju prati njen suprug viceadmiral ser Timoti Lorens. Pridružuju im se vojvoda od Kenta, vojvotkinja od Glostera i vojvoda od Glostera.

Na drugoj strani, pored Kamile su princ i princeza od Velsa, Vilijam i Kejt, a zatim Sofi, vojvotkinja od Edinburga, koja pruža ruku pomoći 86-godišnjoj princezi Aleksandri, zajedno sa princom Edvardom, vojvodom od Edinburga.

Grupni snimak je samo za odrasle i na njemu nema dece, uključujući princa Džordža, ili druge mlade kraljevske članove koji su se pojavili na balkonu palate nakon krunisanja - princezu Šarlot, princa Luisa, ledi Luiz Vindzor i Džejmsa, Erla iz Veseksa.

Pošto je snimak ograničen na članove kraljevske porodice, kraljev najmlađi sin Hari se ne pojavljuje, a on se vratio u Kaliforniju odmah nakon službe, što znači da je propustio fotografisanje.

U međuvremenu, tri druge fotografije upotpunjuju set, uključujući jednu koja prikazuje kralja i kraljicu u njihovim krunskim regalijama u prestonoj sobi palate.

(Telegraf.rs)

Video: Krunisanje kralja Čarlsa završeno naletom aviona: Telegraf snimio prelep prizor na nebu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA