Vreme čitanja: oko 2 min.

Trudnica u 8. mesecu vežba tajlandski boks i udara za medalju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Čak i pre nego što je zatrudnela, Vu je održavala rigoroznu rutinu treninga i bila je odlučna da nastavi svoju strast tokom svog putovanja dok je bila trudna

  • 0

Poznato je da žene u trudnoći treba da nastave da budu aktivne, pa čak i da se bave fizičkom aktivnošću ukoliko lekar ne kaže drugačije. Ipak, neke žene mogu da se bavi i jačim vežbama poput tajlandskog boksa, ali to je samo u specifičnim situacijama i kada imaju dosta iskustva.

Na snimku se vidi trudnica po imenu Vu u osmom mesecu koja sat vremena dnevno vežba tajlandski boks u Linjiju u provinciji Šandong.

Ona nastavlja da trenira boks čak i sada kada će se uskoro poroditi. Kao trener tajlandskog boksa, Vu je pričala o svom putu da ostane fizički aktivna tokom trudnoće i kako je to pozitivno uticalo na dobrobit nje i njene bebe.

Sa više od tri godine iskustva kao trener tajlandskog boksa, Vuova ljubav prema sportu je duboka. Njen partner je takođe bokser, što ovaj sport čini sastavnim delom njihovih života. Čak i pre nego što je zatrudnela, Vu je održavala rigoroznu rutinu treninga i bila je odlučna da nastavi svoju strast tokom svog putovanja dok je bila trudna.

Vu je konstantno trenirala tokom proteklih osam meseci i kaže da su se i njeno telo i beba prilagodili fizičkom naporu.

Uprkos mnogim ženama koje pate od uobičajenih tegoba u trudnoći kao što su strije, bol u karlici i oticanje ruku i stopala, Vu nije iskusila nijedan od ovih problema.

Rekla je da je bila zabrinuta zbog planirane fitnes rutine pre nego što je počela i da je zatražila medicinski savet od svog lekara. Ali uverili su je da bokserski trening neće štetno uticati na njenu bebu. Dodali su da je doktorka napomenula da takva vežba tokom trudnoće može čak i da pomogne u procesu porođaja. Međutim, doktorka je savetovala da ne rade vežbe visokog intenziteta za one koji se već ne bave redovnim fitnes aktivnostima.

Kako izgleda trening u 8. mesecu trudnoće pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: "Bebologija" opet organizuje besplatne akcije za trudnice, uz mnogo novih programa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA