Vreme čitanja: oko 1 min.

Bežao od policije maminim autom, pa se zabio u drvo: Ona ga predala policiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vozač i putnik su tokom potere iskočili iz vozila, zbog čega je Charger udario u ogradu

  • 0
Dodge Charger SRT Hellcat Redeye Foto: Dodge

U Severnoj Karolini došlo je do incidenta nakon porodične večere kada je majka predala sina (19) policiji. Naime, on je u majčinom "Chargeru" divljao putem nakon čega je krenula policijska potraga za njim.

Prema informacijama iz kancelarije šerifa okruga Rouan, jedan od njihovih zamenika je putovao u pravcu juga putem I-85 kada se crni Dodge Charger „dovezao do njega, a zatim proleteo velikom brzinom i ugasio svetla“.

To je privuklo pažnju policajca, koji je započeo poteru. Šerifova kancelarija kaže da je vozač "nakratko stao, pre nego što je ubrzao u pokušaju da im pobegne".

Nakon toga je krenula potera. Iz šerifove kancelarije kažu da je vozač 19-godišnji Kori Boston, pokušaju da pobegne. Nije odmah bilo jasno koliko je potera trajala, ali je vozač vozio sporednim putevima. Vozač i putnik na kraju iskočili iz vozila, zbog čega je Charger udario u ogradu, piše Jutarnji list.

Policija je krenula i u vazdušnu poteru, ali su osumnjičeni pobegli. Međutim, Korijeva sreća je bila kratkotrajna jer su nadležni razgovarali sa vlasnicom automobila, za koju se ispostavilo da je majka vozača.

Verovatno izbezumljena majka dovela je sina u šerifovu kancelariju i on je optužen za "teško delo bekstva", a kaucija je određena na 3.500 dolara. Vlasti su zahvalile ženi što je "učinila pravu stvar" a, srećom, njen automobil nije pretrpeo veliku štetu u nesreći.

(Telegraf.rs)

Video: Makedonski zatvorenici iskopali tunel za bekstvo dug 40 metara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA