Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokušao da plače 100 sati bez prekida i postavi rekord: Prvo je osetio glavobolju, a zatim je stigao mrak

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ginis je javno reagovao na pokušaj nigerijskog komičara

  • 1
Muškarac, Oko Ilustracija: Pixabay/Franz P. Sauerteig

Nigerijski komičar Tembu Daniel nedavno je pokušao da postavi svetski rekord u neprekidnom plakanju. Prvobitni plan je bio da roni suze čitavih 100 sati, ali je bio primoran da odustane zbog neplaniranih nuspojava.

On je startovao avanturu 9. jula, ali je već posle šest sati morao da stane. Prvo je osetio glavobolju, oči su otekle, a potom je oslepeo!

Momak se uspaničio, ali na njegovu sreću gubitak vida je bio privremen, pa je normalno mogao da vidi posle 45 minuta (verovatno najdužih u njegovom životu, prim. aut).

“To me nateralo da promenim strategiju i smanjim količinu plakanja”, izjavio je nigerijski komičar, dodajući da je bio odlučan da postavi Ginisov rekord.

Međutim, ostaje nejasno da li je uspeo da okonča misiju, jer snimci na njegovom Instagram profilu pokazuju vreme od pet sati i 54 minuta, prenosi Oddity Central.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Tembu Daniel (@237_towncryer)

Veruje se da Tembu nije ni pokušao da kontaktira Ginis, što je i dobro, jer je poznata organizacija javno reagovala na njegov pokušaj:

“Samo da pojasnimo nedavne glasine. Nikada ne bismo pratili rekord za najduži neprekidni plač“, objavljeno je na zvaničnom Twitter profilu.

Možda nije uspeo u svojoj nameri da plače 100 sati, ali je komičar svakako privukao pažnju, jer su priču preneli brojni svetski portali.

(Telegraf.rs)

Video: Rešava nogama ono što neki odrasli ne mogu ni rukama: Čudo od deteta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA