Vreme čitanja: oko 1 min.

Deset ajkula oko nje, a ona ni da trepne: Da li je Kimber najhrabrija žena na svetu?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena je stručnjak za zadržavanje daha, a za potrebe snimanja uradila je opasan poduhvat

  • 0

Devojka je uslikana kako hrabro pozira u dubini, i to u društvu ajkula za potrebe manekenskog editorijala. Na snimku izgleda kao verzija "Male sirene" u živoj akciji.

Kimber Kifer (44), može se videti na potopljenom brodu, dok nosi zapanjujuće haljine koje elegantno "lebde" u vodi, pored njene duge kose.

Ova žena je stručnjak za zadržavanje daha, a takođe je pokazala da se ne plaši ajkula na snimcima koje je napravio njen muž, Ken Kiefer (53), na Bahamima i u Meksiku.

"Uvek sam impresioniran stvarima koje Kimber uspeva tokom snimanja. Ona se suočava sa strujama, slanom vodom u očima i sinusima, bez vizije, oblačenja i "upravljanja" kosom, izrazima lica i sve to dok je zadržavala dah na dnu okeana", rekao je Ken Kiefer.

Fotograf je objasnio da su odlučili da snime slike da bi pokazali da "ajkule nisu toliko opasne", kako se predstavlja u medijima.

On je dodao:

"Volimo da koristimo slike da započnemo razgovor s ljudima koji nikada nisu bili u blizini ajkula, da im pomognemo i obrazujemo", poručio je Kiefer.

Snimak neverovatnog poduhvata pogledajte na početku teksta, pa nam pišite u komentarima da li biste se i za koji novac usudili na ovako nešto!

(Telegraf.rs)

Video: Životinja joj je "tražila" da joj pomogne: Ova hrabra devojka je izvadila udicu iz usta tigar ajkule

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA