Vreme čitanja: oko 1 min.

Dron snimio misterioznu kuću na obali zaliva, sa zemlje se uopšte ne vidi: U njoj živi pustinjak već 10 godina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dotrajala trospratna konstrukcija, prvi put je uočena u oblasti zaliva San Franciska u decembru 2022. godine, kada je snimljena dronom

  • 1
kalifornija kuća pustinjak Printskrin: Google Maps

Pustinjak možda živi u nesigurnoj kući smeštenoj na litici u Kaliforniji poslednjih 10 godina, ali niko ne zna ko je taj čovek.

Dotrajala trospratna konstrukcija, prvi put je uočena u oblasti zaliva San Franciska u decembru 2022. godine, kada je snimljena dronom.

Zapanjeni posmatrači rekli su da je intrigantna kuća delimično uništena tokom kišnih oluja koje su pogodile područje zaliva ranije ove godine, ali je od tada ponovo izgrađena.

Operater dronova @ParallaxEffect, koji je na Jutjubu postavio snimak kolibe, rekao je da je pešačio kalifornijskom obalom sa nekim prijateljima kada su primetili imanje, koje je opisao kao "jednu od najneverovatnijih ljudskih struktura koje je ikada video".

Čini se da građevina ima nekoliko soba, a video prikazuje drvo i užad u konstrukciji, kao i vreću za boks, nekoliko bova, neke stare znakove i ono što se čini kao potpuno zatvorena prostorija.

Na Google Earth-, izgleda da koliba ima konopac koji se izdiže iz nje, koji je povezan sa stazom iznad - i može se koristiti kao sredstvo za ulazak i izlazak. Satelitski snimak Google maps takođe prikazuje strukturu netaknutu dok se talasi razbijaju o stene ispod nje.

Samjuel Kasiljas, predsednik Pacifica Land Trusta gde se nalazi struktura, rekao je za San Francisco Chronicle da je koliba tamo "već 10 godina", dodajući da njen stanar, kojeg je opisao kao pustinjaka, i dalje živi na tom mestu.

"Bili smo svesni da dole ima nečega, ali nismo znali čije je to ni na čijem je imanju. Nalazi se na opasnoj lokaciji kojoj se zaista ne može pristupiti", rekao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Перагеније

    23. septembar 2023 | 22:00

    То је Бајденов ћере - за после избора...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA