Vreme čitanja: oko 1 min.

Dios mio! Žene masovno krenule u crkvu, a razlog je upravo ovaj sveštenik

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedna devojka pre nedelju dana snimila je ovog mladog sveštenika, a nakon toga brojni svetski mediji raspisali su se o njemu

  • 5
Sveštenik Santiago Santjago Printskrin: TikTok/jannilu02/roxyquispecruces

Sveštenik Santjago postao je hit na društvenim mrežama. Snimci tog sveštenika iz Argentine proširili su se zahvaljujući TikToku.

Jedna devojka pre nedelju dana snimila je ovog mladog sveštenika na misi, a nakon toga brojni svetski mediji raspisali su se o njemu. U naslovima medija poput Heralda de Mexica neki ga nazivaju najlepšim sveštenikom na svetu, prenosi Index.

Nakon prvog videa, koji je skupio gotovo sedam miliona pregleda i proširio se društvenim mrežama, mnoge žene otišle su na misu, videle Santjaga, snimile ga i takođe objavile na TikToku.

@roxyquispecruces El padre de la iglesia señor de luren de ica gracias por la bendicion #padrecito ♬ sonido original - Roxy Quispe Cruces

Komentara žena o izgledu mladog sveštenika je mnogo, a nekolicina njih čak je, prema nekima, neprimerena. "Jako je zgodan, ali morate poštovati njegov poziv tako da, ne gledajte ga jer je on Božji čovek", "Baci blagoslov na moje lice, oče", "Ići ćemo u pakao", "Bože, pusti ga i daj ga nama", "Mislim da je vreme da krenemo na izlet u crkvu", "Osetila sam Božji poziv", pišu žene iz raznih krajeva sveta.

Argentinski sveštenik inače služi u Peruu, u gradu Ica, odnosno u svetilištu Santuario del Señor de Luren.

@roxyquispecruces El padre del señor de luren de Ica ♬ sonido original - Roxy Quispe Cruces

(Telegraf.rs)

Video: Kod ovih lekara lepotana žene odlaze i potpuno zdrave

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • alal vera alal vera

    20. oktobar 2023 | 00:11

    na Liturgiju se ide da bi se približio Bogu a ne iz nekih drugih razloga

  • DJ

    20. oktobar 2023 | 03:00

    Ne mogu da ne kazem, zene su skrenule. Kakvi god da su muskarci, nikad ne bi slikali dobru ribu u crkvi, a ove kocnice nemaju. Stvarno uzas.

  • sasa

    20. oktobar 2023 | 00:19

    Bolesnog li sveta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA