Vreme čitanja: oko 1 min.

Poruka bahatom vozaču ispod brisača "srušila" mreže: "4 dana zauzimaš 2 parking mesta..."

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je pozivanje pauka više ljudski potez?

  • 3
Vetrobransko staklo šoferšajbn kola auto brisač poruka Foto-ilustracija: Shutterstock

Poruka ostavljana ispod brisača postala je hit na društvenim mrežama.

Na stranici "Prometne zgode i nezgode" objavljena je fotografija poruke ostavljene na automobilu koji je navodno bio nepropisno parkiran četiri dana, prenosi Folder.hr.

U poruci stoji neumivena pogrda: ''Kre***čino, već četiri dana si zauzeo dva parkirna mesta i ti si taksi vozač. Zapravo si glup ko k****. Kako si znao da makneš prošlu poruku, tako makni je***i auto, id***e.''

Samo neki od komentara na ovu objavu od pre gotovo godinu dana su: ''Volim ove motivacione poruke'', ''Tople ljudske priče'' i ''Pozovi mu pauka''.

🧐Posted by Prometne zgode i nezgode on Недеља, 19. фебруар 2023.

Jedni tako misle da je humanije ostavljati poruke nego pozvati pauka, dok drugi misle da je za obe strane zdravije što prije rešiti sukob zvanjem pauka.

Poruku možete pogledati u nastavku pa proverite biste li radije da vas na automobilu dočeka komad papira ili prazno parkirno mesto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Gasa

    3. februar 2024 | 12:35

    Samo poprskajte auto razredjivačem ili nekom kiselinom pa će se opametiti

  • Mare

    5. februar 2024 | 16:40

    Pre par godina, jedan od komšija je uporno parkirao na samom ulazu u zgradu, da nije moglo da se prođe. Dizali smo mu brisače danima, ali bez uspeha... Sve do ternutka kad sa kolicima i bebom nisam mogao da uđem u zgradu. Bukvalno sam morao da sednem na haubu i prebacim kolica preko nje... Tog dana sam mu polomio sva tri brisača i ostavio poruku "Sledeći su retrovizori". Od tada je prošlo pet godina, ali on više nikad nije parkirao na tom mesru. Na žalost, nekim ljudima je to jedini način da se dopre do mozga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA