≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crnogorci nasmejali sve nakon potresa: "Cijela Juga se probudila prije nas. Mi javimo sutra jesmo li na broju"

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na stranicama EMSC-a je na stotine komentara građana, a najviše su nasmejali komentari Crnogoraca

  • 1
Crna Gora, zemljotres Foto: Mykhailo Polenok/Panthermedia/Profimedia/Shutterstock

Jak zemljotres jačine 5,7 stepeni po Rihteru pogodio je jutros Crnu Goru i probudio građane Srbije, BiH, Hrvatske... I dalje nema informacija o materijalnoj šteti i povređenima, a dok tlo i dalje drhi, tamošnji stanovnici šale se kako su se širom regiona oglasili o potresu pre njih.

Na stranicama EMSC-a je na stotine komentara građana, a najviše su nasmejali komentari Crnogoraca.

"Dobro jutro radni narode Crne Gore, dosta ste spavali do podne", ređaju se komentari na EMSC-u na informaciju o jakom zemljotresu.

I dok su se javljali stanovnici Bileće, Dubrovnika, Sarajeva, pa i Beograda, da ih je potres digao iz kreveta, jedan komentar čoveka, koji očigledno živi nedaleko od epicentra zemljotresa nasmejao je sve.

Hit komentar o zemljotresu u Crnoj Gori Printscreen/EMSC

"A viđi ovo, cijela Juga se probudila da prokomentariše prije nego mi u CG đe je i bio zemljotres. Javljamo sutra jesmo li svi na broju. Ostajte nam dobro!", napisao je jedan Crnogorac.

Podsetimo, potres se osetio i širom Srbije.

(Telegraf.rs)

Video: Flaše se tresu, sve se ljulja... Prvi snimci zemljotresa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • mihailo

    14. mart 2024 | 10:12

    Ne zaj......te se sa nesrećom,gadna su vremena.Niko ne zna šta nas čeka.Ja ga nisam osetio,to vam je kao Ameri kad su pobacali ovde bombe,nisu im tada trebale pa najlakše na Srbiju.E tad kada su bacali na Ponikve kod Užica,bio sam udaljen nekih 100 metara prebrojao sam svaku mislim da su bacili 42 koliko sam zapamtio a u Kremnima mlslim 4 razvalili su praznu kasarnu.Kad sam sišao u Užice daleko od Ponikava možda 5-6 km vazđušnom linijom,svi su govorili da su bile 3 ili 4 eksplozije,Užice je istočno od Ponikava a zapadno kažu da su čuli svaku.tako i sa zemljotresom, dobro je,BOGU HVALA,NEMA ŠTETE. To što je neko osetio ili ne zavisi od ploča koje su i kako iskliznule.Mnogo zavisi i od naših čula.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA