DRAMA U KLINIČKOM CENTRU: Pretio da će pobiti pola bolnice s RUČNOM BOMBOM!

Nakon rasprave sa medicinskim osobljem izvadio je ručnu bombu i van sebe od besa zapretio lekarima i tehničarima da će je baciti i pobiti ih

  • 20

Kragujevačka policija uhapsila je D. K. (41) iz Rače kod Kragujevca, jer je juče u Kliničkom centru Kragujevac pretio lekarima da će im baciti bombu.

VOZ USMRTIO TINEJDŽERA NA PRUZI BEOGRAD-BAR: Stravična nesreća kod Valjeva!

Tragedija u najavi izbegnuta je samo pravovremenom, brzom i mudrom reakcijom radnika obezbeđenja.

Kako Telegraf saznaje, D. K. je juče posle podne došao na Kliniku za neurologiju KC Kragujevac, gde mu je smeštena bolesna majka. Nakon rasprave sa medicinskim osobljem izvadio je ručnu bombu i van sebe od besa zapretio lekarima i tehničarima da će je baciti i pobiti ih.

- Oni koji su bili dalje uspeli su da alarmiraju policiju, ali u ovakvim situacijama tragedija može da se desi i pre dolaska policije. Radnici obezbeđenja munjevito su reagovali i uspeli razjarenom čoveku da otmu bombu. Policija ga je stigla i uhapsila - kažu u Kliničkom centru.

D. K. (41) je određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje bezbednosti i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopštila je policija.

Uhapšeni će uz krivičnu prijavu biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poen

    15. septembar 2015 | 15:42

    Za sve ima dve strane ali nase zdrastvo je NULA u drzavi. Coveku verovatno prekipelo. Ne dao Bog nikom da se razboli I zaglavi u bolnici.

  • Milic

    15. septembar 2015 | 15:40

    Stanje higijene ponasanje lekara sestara cistacica je katastrofalno u klinickom centru da ne spomenem pribor u sta se donosi hrana za bolesnike i ona kolica cime se raznosi na odeljenjima jadni pacijenti.

  • Kulesanin

    15. septembar 2015 | 15:39

    A uzroci, a posledice .. pitajmo se. .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA