TRAMP: "Užasno mi zavide zbog Putinovih pohvala"

Donald Tramp, pretendent za republikansku kandidaturu za predsednika SAD kog je šef ruske države nazvao bistrim čovekom punog talenta, i neospornim favoritom u predsedničkoj trci, kaže da mu republikanci užasno zavide zbog ovih pohvala

  • 1

Pretendent za republikansku kandidaturu za predsednika SAD Donald Tramp rekao je danas da svi oni koji ga kritikuju zbog pohvala, koje mu je uputio ruski lider Vladimir Putin zapravo mu "užasno zavide" na tome.

Putin se veoma dobro odnosi prema meni. Ruku na srce, i ja se dobro odnosim prema njemu. Smatram da možemo da sarađujemo sa Rusima u našu korist. Za sveobuhvatnu korist. A oni (republikanci) mi užasno zavide jer Putin ih uopšte ne spominje - rekao je Tramp nastupajući na mitingu u Ajovi a prenosi Sputnjik.

PUTIN ŽELI DA SARAĐUJE SA TRAMPOM: "Donald je talentovan i izvanredan čovek" (VIDEO)

Putin je u prošlog četvrtka, za vreme godišnje konferencije za novinare, govorio o predstojećim izborima u SAD, nazvavši Donalda Trampa "bistrim čovekom punog talenta, koji je nesporni favorit u predsedničkoj trci".

 

TRAMP NAHVALIO PUTINA: Velika je čast dobiti kompliment od predsednika Rusije;

Tramp je, odgovarajući na reči ruskog predsednika Vladimira Putina, rekao da je velika čast dobiti kompliment od čoveka kojeg veoma poštuju u svojoj zemlji, ali i u inostranstvu.

I šef odbora Državne dume za međunarodna pitanja Aleksej Puškov pohvalio je Trampa, nazvavši ga jedinim dostojnim kandidatom za "čoveka godine".

(Telegraf. rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA