≫ 

Banjaluka postaje mesto ljubavi: Kad Božidar zaprosi devojku, ceo grad zanemi (VIDEO)

Konobar je Dariji doneo tablet da pogleda video i onda je sve počelo...

  • 5

Banjaluka slovi za jedan od gradova ljubavi u kome su mnoge predivne veze krunisane brakom. Jedna takva ljubav postoji kod Božidara Prgonjića i Darije Malašić.

Stanko je kao princ dojahao na belom konju i zaprosio Milenu. Dobio je odgovor svoje princeze i odmah digao ceo grad na noge (VIDEO)

Njih dvoje su zajedno više od dve godine i Božidar je sada odlučio da zaprosi svoju dragu. Želeo je da to ne bude klasična prosidba u čemu su mu pomogli drugari i nekoliko dobrih ljudi, pišu nezavisne.com.

Najpre je snimio video o tome kako su se upoznali i kako je njihova veza tekla. Potom je odveo Dariju u šetnju kroz Gospodsku ulicu gde su dvojica momaka pevali njihovu omiljenu pesmu - "Moja Julija". Jedan od muzičara je Dariji dao buket u kome se nalazio sakriven prsten za Dariju.

Nakon toga njih dvoje su otišli u jedan banjalučki restoran, a Božidar je otišao u toalet. Konobar je Dariji doneo tablet da pogleda video i onda je sve počelo...

Na kraju videa Božidar se pojavljuje i prosi Dariju.

A šta mu je ona odgovrila, pogledajte ovde:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moj narode

    7. jun 2017 | 08:15

    Moji Banja Lucani,extra ti je fora prijatelju,zelim vam mnogo godina srece i bez granicne ljubavi,da ste zivi i zdravi.Cuvaj lepojku prijatelju,"moja Julija"

  • Miki Looduck

    7. jun 2017 | 08:03

    Bravo Decko! Neka vam je sa srecom.

  • NS

    7. jun 2017 | 08:13

    Sad ce zena da me kritikuje. Svaka cast momak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA