USTAŠKI KOLJAČ FRA SATANA: Majka mu bila Srpkinja, a on srpsku decu krampovima klao (FOTO)

Rodio se kao Miroslav Filipović, a kasnije će biti poznat kao Tomislav Majstorović. Zbog pokolja više hiljada Srba oko Banjaluke, Vatikan ga je isključio iz crkvenih redova, a Nemci uhapsili. Ipak, brzo je na intervenciju samog ustaškog vrha prebačen u Jasenovac, gde je prvo bio "zatvorenik" a potom jedan od upravnika. Tu je mogao da nastavi svoj krvavi pir

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Iskreno
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Hadjiprodan

    16. decembar 2017 | 21:48

    Najveci zlotvori ustaskog reda bili su a i danas su oni ciji su preci presli iz pravoslavlja u katolicanstvo.To oni veoma dobro znaju a i tako je nastala hrvatska nacija.Ti isti potomci srpskog roda u BiH,Hrvatsku,C.Goru i bilo gde mrze svoj duh srpstva.To je jace od njih,a isto je i sa muslimanima,to se nece promeniti nikada dok je sveta veka.

  • Iskreno

    21. novembar 2017 | 07:35

    Potpuno je pogresan pristup Hrvatskom narodu, Hrvati nisu protiv Srba oni imaju problem sto su protiv Slavenskog naroda a sami pripadaju njemu, Srbi su im samo najblizi. Isti problem imaju i Poljaci, Ukrajinci, Cesi, Slovaci, Estonci, Litvanci i drugi. Slaveni su najbrojnij narod u Evropi ali sa najmanjim osecajem pripadnosti svom narodu i isprogramiranim gadjenjem svog porekla jer Germani i druge malobrojne skupine naroda u Evropi stalnim finansiranjem odrzavaju to stanje. Srbi polako postaju kao Hrvati sto se tice svoje pripadnosti a na kraju kada i potpuno Slavenski duh nestane kod Srba postacemo samo gamad uz Germanski narod. Nikada ni jedan nemac, francuz i britanac nece na Vas gledati kao na ljude jer ste Slaveni i rec "Rob" je izvedena iz imena naroda kojem pripadate a to je njihovo iskreno misljenje o Vama i meni kao Slavenu.

  • Sascha

    20. novembar 2017 | 17:17

    Ljudi moji ja imam 70 godina a jos nisam cuo za ovog zlotvora a koje kriv pa mi zato sto nam niko nije pripovedao pravu istoriju nego su zataskavali sopstvenu istoriju !! A lepo sam ja rekao da nam Hrvati ali pravi hrvati nisu neprijatelji nego oni poturice sto su prodali svoju veru oni su nam najgori neprijatelji . U Hrvatskoj sada ima 30% pravih Hrvata a ostalo su sve prevrtaci Srbi pokatoliceni sto dobrovoljno sto silom e oni su najgori . Imao sam ovde jednog izbeglicu iz Hrvatske kome je Srbija pruzila sve cak je i Kucu napravijo kraj Beograda i cim su poceli da ce vracaju u Hrvatsku drvlje i kamenje je bacao na tu Srbiju sto muje spasila porodicu eto ti sto je Srbin prevrtac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA