Tito je bio čovek od nerđajućeg čelika: Ono kad se vrhovni komandant brčka u moru, a tek što je jedva izvukao živu glavu u Drvaru (FOTO)

Nakon raspada SFRJ desilo nešto nezamislivo: antipartizanski i antikomunistički nastrojeni bivši Jugosloveni počeli su da dovode u pitanje sve čemu su ih decenijama učinili, pa čak i neke potpuno očigledne stvari kao što su Titov antifašizam ili junaštvo. Zaista, ko može Titu da ospori junaštvo?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sasa
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sasa

    16. april 2018 | 16:01

    Tito je vise napravio kosristi za sve republike Jugoslavije nego svi dosadasnji politicari u svim republikama zajedno...kad su se ameri jos uvek ceskali po glavi sta je to marketing, Tito je napravio najbolju marketinsku reklamu IKADA: Napravio je film "Prekobrojna" i sa njim stvorio vojsku dobrovoljaca koji su koridor 10 napravili za 5 godina a za stvaranje novog beograda su govorili da su nam pomagali mali zeleni. Jos je napravio i "follow-up" sa davanjem udarnicke znacke koja kosta 10 dinara a dobijes dvostruku efikasnost zbog takmicenja medju udarnickim brigadama. I sve to sa troskom jeftinih kosulja i tone alata...a sta su nasi uradili u 21 veku? Povukli su zutu liniju 12 km posred pesackog prelaza pa su se hvalili kako su izgradili 12 km biciklisticke staze :)...kad su svi razmisljali da li da idu u nato ili varsavski pakt, Tito je stvorio nesvrstani blok...najvecu organizaciju na svetu IKADA, pa su i ameri i rusi nama davali i sakom i kapom nepovratne kredite samo da se priklonimo jednom od njih. Ne govorite lose o coveku koji vam je omogucio da mladost provedete u jednij od najlepsih i najbezbednijih zemalja sveta-Jugoslaviji...tada 4-oj vojnoj sili u Evropi.

  • Jeretik

    16. april 2018 | 13:27

    Borac protiv fasizma i imperijalizma , borac protiv upravo ovoga sto se danas povampirilo i trenutno orgija planetom , u liku " Cetvrtog rajha " .Zato se i trude da lazima sakriju istinu o ideologiji pravicnijeg i dostojnijeg zivota za vecinu , a ne za manjinu , kao sto je danas . PS. Komunizam koji se " instalirao " u nekim drzavama je devijantna forma prave ideje , Staljin , Mao , Pol Pot ( Crveni Kmeri ) ,..,,.i to se koristi za pljuvanje celokupne ideologije o humanosti i drustvenoj pravicnosti , koja je u ex Yu zazivela u ipak najpribliznijoj formi izvorne ideje . Zato je Yu morala umreti , da ne bi " lose " uticala na druge ...

  • IQ

    16. april 2018 | 13:15

    Covek koji je indirektno ali smisljeno unazadio Srbiju, a sto se tice komunizma nema nijedne zemlje na svetu kome je ta ideologija dobro donela!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA