Amerikanci teraju Nemce da šetaju pored tela Jevrejki koje su umrle od gladi nakon što su ih nacisti primorali na marš dug 500 kilometara

„Ko među nama ima ikakvu predstavu o dimenzijama sramote koja će pasti na nas i na našu decu kada jednoga dana spadne veo s naših očiju i najstrašniji zločini — zločini koji beskrajno premašuju svaku ljudsku meru — izađu na svetlost dana?“

Komentari

 • Tina

  Samo pojedinci dizu glas protiv nepravde i ne povode se za vecinom bez obzira kom narodu oripadaju.Nisu samo Nemci krivi.Cela Evropa i Amerika je u tome ucestvovala jer nisu davali azil bemackim Jevrejima jer su navodno u ratu s Nemackom Toliko licemerja su pokazali oni koji su bili na drugoj strani,narocito Velika Britanija.

 • Mako

  Licemeri , sve vodeće naciste koji su im poslužili odveli su u SAD-e i napravili atomsku bombu i niz nacista su zaštitili počevši od Pavelića, a obićne male ljude su maltretirali , silovali i ponižavali.To je Američka pravda.

 • A mi?

  A da mi pogledamo prvo u svoje dvorište i zapitamo se šta smo uradili da do ubijanja u našoj bivšoj Jugi ne dođe? I kada je bilo očigledno šta se radi, svi oni koji su protestovali protiv rata su proglašeni za izdajnike i antipatriote! To smo svi zaboravili!?

  • piki

   @A mi?

   Koji bot a sta su ostali u jugi radili za nase u hrvatskoj i bosni jel se neko bunio ne nego je likovao?!

  • A mi?

   @A mi?

   Ti si najeklatantniji primer za ono što sam hteo da kažem! Pravo u centar!

 • Ja

  Ni jedni, ni drugi nisu za ovu civilizaciju...

 • zak

  E sada bi mnoge zemlje trebale terati Amerikance da setaju pored mrtvih koji sigurno ima na desetine hiljade .

 • Poi

  To su još bila godine kad je Amerika bila na pravoj strani istorije, posle 1945. više neće biti isti

  • 1 из 5. Колоне

   @Poi

   Американци НИКАДА нису били на правој страни. Чак ни и светским ратовима. Они су били на СВОЈОЈ страни, а у ратове су ушли да би извукли корист. До пред први светски рат су извежбали на народима јужне Америке колонизовање, па су са то идејом ушли у оба светска рата. Након другог светског рата су успели да колонизују читав свет, са изузетком СССРа, Северне Кореје и можда још неке од ретких држава.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima