Kakav je Staljin bio kao čovek, kako je živeo i provodio dane, i koju sliku je držao na zidu

Jedna od najznačajnijih istorijskih ličnosti dvadesetog veka, za mnoge i jedan od najvećih tirana svog vremena, živeo je izuzetno skromno, i praktično bez jednog dana odmora od Oktobarske revolucije pa do svoje smrti

Komentari

 • Aleksandar

  A volele su komunjare pionirke polude skroz, padaju u trans za vreme priredbi, sletova itd... Eto to im je svima bilo zajednicko npr. Ako ima devojka 18 godina matora je, daj nekom drugom. U svim komunistickim zemljama na svetu, bivsim i sadasnjim pedofilija cveta mozda i vise od korupcije, mozda i vise nego u crkvenim krugovima...

 • Jovan Ktć

  Postoji anegdota ili vic, da, obzirom da je bio ekstremno paranoičan, stojeći pred ogledalom rekao " Josife, Josife, i ti si mi nešto sumnjiv".

 • Pjero

  O njemu sam pročitao bar desetak biografija, kao što ništa u životu nije crno belo takav je i njegov život bio, prvo kao mladi komunista iz tbilisija do vođe najveće zemlje na svetu, jednom pred kraj njenog života majka ga je pitala soso šta si ti danas a staljin kaže jel se sećaš cara, e pa tako nešto sam i ja!

 • Mladic

  Rusi su kao Srbi mi smo voleli hrvata Jozu koji je ubijao Srbe a Rusi su voleli Gruzijca koji je ubio vise Rusa nego hitler

 • Hitler

  Je bio mala beba za ovog koji je pobio 20mil.Rusa

  • nikolas

   @Hitler

   BILI SU SAHOVSKI PRIJATELJI I AGENTI DO KRAJA ZIVOTA POD KOMANDOM CERCILA !!! CILJ-UNISTENJE PRAVOSLAVNE RUSIJE I NEMACKE -NESTANAK JEVREJA !!!

 • Beogradske noći

  PSPreporučujem knjigu “Dvor crvenog cara” u izdanju Lagune, ukoliko vam je interesantan tekst. Retrospektiva totalnog ludila, kukavičkuka, nespretnosti sa srećnim ishodom, nepoverenja, dekadencije, nemoralnosti, mržnji i još mnogo toga što opisuje život ovog tiranina....Posebno je interesantan drugi deo knjige gde ćete pročitati da je žrtvovao 25.000.000 Rusa zbog svoje nesposobnosti u vođenju rata protiv (svog drugara) Adolfa...Topla preporuka.

  • Posmatrac

   @Beogradske noći

   Naravno to su pisali zapadnjaci,a kod nas sce sto je dolazilo iz Rusije he bilo zabranjeno sa zapada po naredjenju copavog zagorca bilo pod moranje.

 • Beogradske noći

  Hahhaha neverovatno! Gruzijac i Hrvat da sruše pravoslavnu Imperiju i Kraljevstvo?! Ne ide, ne ide....A još ima lu***ka koji se kunu u ovog monstruma, kao i u onu crveno-hrvatsku pošast Tita koji nas je upropastio za narednih 200 godina!“Živelo se lepo za vreme Tita” kažu.SRMA VAS BILO!Prodali dušu đavolu koji je uništio sve što je Srpsko! Desetkovao nas! Proglasio Kosmet i Vojvodinu za AP, a CG odvojio od Srbije u svakom smislu.A još ima lu***ka koji se kunu u njega?!SPS je legitimni naslednik KP, još se drže, još su u vlasti....Strašno!

 • T za Teslu 🇷🇸

  Dobar tekst. Hvala autoru.

 • Kuznjecov

  P.L. i O.Š. ko god da ste - kapa dole. Ako čitam Telegraf, zbog vas ga čitam 🍻

 • Marko

  Odlican edukativan tekst

  • Beogradske noći

   @Marko

   Jeste.Da nam se nikad ne ponovi, ni nama, ni Rusima, da nas zavedu crveno-proleterske bande koje su pljunule na veru, tradiciju i istoriju!Tekst je upozorenje!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima