POHOTNA PROFESORKA DECENIJE: Ovoj ženi SEKS izbija iz očiju, sa učenikom je imala odnos 50 puta! (VIDEO)

Lista profesorki koje su tokom protekle godine zavele i imale seksualne odnose sa svojim učenicima je podugačka. Sa maloletnim ćacima imale su seks u učionicama, kolima, stanovima i na mnogim drugim mestima

  • 26

Afere i avanture zaposlenih u obrazovnim ustanovama izazvale su javne diskusije, gde su mnogi optuživali nastavnice i profesorke za neprikladno ponašanje, a bilo je i onih koji su smatrali da su i mladi učenici imali udela zbog slave i pohvala koje nastupe kada "smuvaš" profesorku.

GOLIŠAVE SLIKE PROFESORKE IZ VRANJA ZAPALILE INTERNET: Đaci objavili fotografije iz njenog telefona!

Lista profesorki koje su zavele i imale seksualne odnose sa svojim učenicima je podugačka. Bilo je tu i relativno mlađih nastavnica, pa do žena u godinama koje su imale seks sa svojim đacima.

Kazne za pohotne profesorke koje su otkrivene da su imale afere sa đacima su drakonske.

Ova profesorka matematike je dobila 22 godine zatvora zbog seksa! (FOTO) (VIDEO)

Mnoge od njih dobijale su zatvorske kazne od više od 30 godina, a listom su sve otpuštene sa posla.

Slučaj koji će ostati najduže upamćen jeste veza između profesorke iz Velike Britanije i učenika starog 15 godina. Atraktivna profesorka Karolin Beriman (30) imala je redovan seks sa učenikom (15) kojem je predavala. Tokom veze njih dvoje su imali seksualne odnose više od 50 puta.

Foto: Facebook / Caroline Berriman Foto: Facebook / Caroline Berriman

Vezu sa njim je počela dopisivanjem preko Fejsbuka. Oni su se dopisivali i razmenjivali poruke, a zatim su počeli i sa seksualnim odnosima.

Tu je i slučaj nastavnice iz Amerike Dženifer Fičer (30) koja je imala seks sa tri učenika, a ostala je i u drugom stanju.

Printskrin: Youtube/ABC Action News Printskrin: Youtube/ABC Action News

RUSI NA STRANI POHOTNE PROFESORKE: Kazna od 22 godine za seks sa tri učenika je PREVELIKA (VIDEO)

Tu je i profesorka iz Češke koja je snimila porno film, koji su ubrzo po objavljivanju videli njeni učenici. Ona je po izbijanju skandala momentalno dobila otkaz.

Profesorka iz američke srednje škole u Medisonu Alison Marčiz (37) imala je seks sa učenikom starim 17 godina. Kada je on hteo da prekine vezu, pretila mu je mafijom.

Foto: wtnh.com Foto: wtnh.com

Pored toga što su zabeleženi slučajevi da nastavnice imaju odnose sa učenicima, neke od profesorki zavele su i svoje učenice. Tako je nastavnica fizičkog iz Velike Britanije Sandrin Braun (31) uhvaćena je u krevetu sa dve svoje učenice starosti 13 i 16 godina.

Printskrin: YouTube/Sunja Lavlov Printskrin: YouTube/Sunja Lavlov

Dešavale su se i komične situacije, kao što je slučaj sa profeesorkom iz Amerike koja je, umesto svom dečku, greškom poslala svoje golišave slike učeniku.

Foto: Imgur Foto: Imgur

Kada je reč o drakonskim kaznama koje su dobijale zbog seksa sa učenicima, najbolji primer je atraktivna plavuša Brajana Altis (34), profesorka u jednoj školi u američkoj državi Juta, osuđena je na 30 godina robije zbog seksa sa svoja tri učenika, kada su dečaci imali 16, odnosno 17 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • SSSS

    3. januar 2016 | 13:12

    Kamo srece da sam i ja imao ovakve profesorke :)

  • Ucenik

    3. januar 2016 | 14:26

    Ja sam od 7 razreda bio zaljubljen u svoju profesoricu matematiko ,udaro sam desanku sakic milop puta na nju samo da mi je dala malo povoda upustio bih se sa njom u ljubavnu aferu ,pa neka me svi kazne posle i neka me iskljuce iz SK nije mi bilo vazno sto bi me svi crneli

  • Srbin

    3. januar 2016 | 20:04

    Ja se ne bih bunio uopste... Verujem da nisu ni ti ucenici.... Prema tome, sto zatvarati profesorke? Pravda za sve profesorke i uciteljice koje su spavale sa svojim ucenicima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA