Ako volite mačke, od ove tašne će vam se prevrnuti želudac! I još gore: to je najnoviji modni krik! (FOTO)

U opisu torbe na novozelandskom sajtu piše da je u pitanju kvalitetna tašna koja pleni pažnju, i da može da traje godinama uz odgovarajuću negu

  • 15

Na jednom sajtu za aukcije ponuđena je ženska tašna po početnoj ceni od čak 1.400 dolara, međutim, od cene mnogo je čudniji materijal od kog je torba napravljena - od mrtve mačke sa sve njenom glavom.

Stručnjak za prepariranje Kler Hobs je mrtvu mačku pretvorila u torbu, a kako kaže, često koristi mačke kako bi "izrazila svoje umetničke strasti i napravila nešto nadrealno", prenosi "Daily mail".

Kupila je NAJSKUPLJU žensku tašnu na svetu, otvorila je i OSTALA JE U ŠOKU DO KRAJA ŽIVOTA! (VIDEO)

U opisu torbe na novozelandskom sajtu za aukcije "TradeMe" piše da je u pitanju kvalitetna tašna koja pleni pažnju i da može da traje godinama uz odgovarajuću negu.

Istaknuto je i da nijedna životinja nije povređena prilikom njenog pravljenja. Na Novom Zelandu nije nezakoniti prepariranje životinja koje su uginule ili eutanizovane.

Foto: trademe.co.nz Foto: trademe.co.nz

SLATKO ILI MORBIDNO: Ove torbe s mačijim licem ZGROZILE su svet! (FOTO)

Predmet je izazvao veliku pažnju korisnika sajta i veliki broj komentara, među kojima ima i onih koji su oduševljeni tašnom, ali i onih koji misle da je užasna i morbidna. Neki su videli aukciju kao šalu i ostavili komentare poput ovog:

Foto: trademe.co.nz Foto: trademe.co.nz

- Da li možeš i mene kad umrem da prepariraš?

(Telegraf. rs / Izvor: Daily mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Olja

    20. septembar 2016 | 23:20

    Ubila bi ko mi dirnuo mog macka...

  • Jelena

    20. septembar 2016 | 23:19

    Fujjjjjjjj

  • Avga

    20. septembar 2016 | 23:50

    Pa??? Gospodje su pre nosile lisice sa glavama, sapama i repom pa to niko nije osudjivao, a nista manje nisu vredne lisice od macaka....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA