Sara se uplašila kada je pored nje u avionu videla lutku, ali ono što je nosila je još bizarnije (FOTO)

Umesto osobe, pored nje je na letu sedela lutka, koja je imala nešto što je uplašilo

  • 0

Spisateljicu i profesorku na Kolumbiji Saru Nović na kratkom, dvosatnom letu od Bruklina do Sinsanatija dočekalo je veliko iznenađenje.

PRODAJE SE UKLETA LUTKA, ŠTO DALJE OD ZAGREBA: Ovo je najbizarniji oglas koji ste ikada videli na Balkanu

Sedište pored nje bilo je zauzeto, ali na njemu je sedela velika lutka. Kako je otkrila, "zastrašujuća lutka" pripadala je muškarcu na trećem sedištu u tom redu i čak je imala vlastitu avionsku kartu, prenosi jutarnji.hr.

Nović je fotografiju neobičnog društva objavila na Tvitteru, opisujući ih kao prizor iz noćne more.

- Dobre vesti: nijedna osoba ne sedi pored mene u avionu. Loše vesti: umesto osobe sedi zastrašujuća lutka muškarca koji sedi do prozora - napisala je i dodala: - Kupio joj je i kartu.

Društvene mreže je i dalje obaveštavala o toku događaja pa je napisala i da je stjuardesa objasnila muškarcu da ubuduće ne bi trebalo da stavlja ime lutke na avionsku kartu. Navodno je kompanija pokušala da proveri identitet po njenom imenu, no nakon poduže peripetije otkrili su da se uopšte ne radi o osobi, piše 9News.

Da stvar bude bolja, tu nije bio kraj iznenađenjima. Nakon dvočasovnog leta muškarac i njegova lutka Barbara bili su smešteni preko puta nje i na sledećem letu.

-Putovala sam dva sata, ukrcala se na drugi avion i opet sedim preko puta njega! Dobra strana je što se Barbara zbilja dobro ponaša - napisala je Nović.

Sara Nović je američka spisateljica hrvatskog porekla, diplomirala je kniževnost na Kolumbiji gde danas predaje.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA