TUČA U BOLNICI: Pogrebnici se žestoko udarali i šutirali, svađali se ko će da kremira pacijenta koji još nije umro (VIDEO)

Policija kaže da su učesnici tuče radili u lokalnim firmama za pogrebne usluge, a u bolnici su čekali svoj sledeći “posao”

  • 5

U jednoj kineskoj bolnici odigrala se tuča između predstavnika dve firme za pogrebne usluge oko toga ko ima prava da kremira pacijenta.

Studenti su danima kasnili na predavanja, a onda je profesor izmislio duplu kaznu, neviđenu na fakultetima (VIDEO)

Da priča bude bizarnija, dok se tuča odigravala pacijent je i dalje bio živ, odnosno lekari su se borili za njegov život, prenosi Dejli Mejl.

Policija kaže da su učesnici tuče radili u lokalnim firmama za pogrebne usluge, a u bolnici su čekali svoj sledeći “posao”.

Šokantan incident se dogodio u bolnici u Dalijanu 3. decembra. Svi učesnici tuče, pa čak i oni koji su pokušali da ih razdvoje su dobili 15 dana zatvorske kazne.

Printksin: Youtube/Latest Trailers Printksin: Youtube/Latest Trailers

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Раднаскела

    15. decembar 2016 | 18:13

    Нажалост, присуствовао сам сличној сцени на Орловачи, када је човек умро на сахрани свог рођака. Почеле су да га развлаче по гробљу две фирме за погребне услуге, отимајући се ко ће да га сахрани. Настао прави циркус, замало туча, а оног несрећника кога су прво сахрањивали, малтене су сви заворавили..

  • Bane

    15. decembar 2016 | 14:40

    Topalovici !!!

  • joezgb

    15. decembar 2016 | 13:01

    Seljacine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA