≫ 

ZA DOBRO JUTRO: Bebe rođene u istoj bolnici istog dana dobile imena Romeo i Julija, sasvim slučajno. I već im planiraju venčanje (FOTO)

Roditelji su već rekli da bi želeli da njihova deca zajedno proslave prvi rođendan, a da tema za fotografisanje tada bude Šekspir

  • 1
Foto: Coastal Carolina Hospital Foto: Coastal Carolina Hospital

Dobro jutro! U Južnoj Karolini rođeni su dečak i devojčica koji su dobili imena Romeo i Julija. Oni su rođeni su istoj bolnici, a između njih je samo 18 sati razlike.

Svi su očarani frizurom malog Olivera: Ima samo 5 meseci, a kosa mu nekontrolisano raste (FOTO)

Njihovi roditelji se nikada pre toga nisu sreli i nisi ni znali kako zove ona druga beba, kada su svojoj deci davali imena.

- Izabrali smo ime pre nekoliko meseci. Želeli smo ime koje počinje na J, kako bi se slagalo sa imenom našeg sina - rekla je Julijina majka.

Romeovi roditelji su takođe izabrali ovo ime pre nekoliko meseci, prenosi ABC.

- To je smešno. Nismo ga nazvali Romeo zbog Šeksipira, već je dobio ime po pevaču Romeu Santosu, kojeg i suprug i ja mnogo volimo - rekla je Romeova majka.

Nijedna porodica ne može da veruje u ovu slučajnost i kažu da je "isuviše smešno" kako se sve dogodilo.

- Naše dete je već poznato, a staro je samo jedan dan - kaže Julijin otac.

Društvene mrežu su prosto poludele za celom pričom i za ovim bebama.

Roditelji su već rekli da bi želeli da njihova deca zajedno proslave prvi rođendan, a da tema za fotografisanje tada bude Šekspir.

Fotograf Kasi Klejšolt, ima velike planove vezane za njihovu budućnost.

- Već smo razgovarali o tome, da ako se venčaju ja imam pravo da uradim fotografije za njihovu veridbu i venčanje - rekla je ona.

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA