Ukrcajte se na leteći penthaus: Sat u najvećem i najluksuznijem avionu košta 23.000 evra, bezobrazluk je čega sve ima unutra (VIDEO)

Ovo je avion za samo 30 srećnika!

  • 2

Iako možda izgleda kao samo još jedan komercijalni avion, međutim ako se malo bolje pogleda, jasno je da je Boing 787 Drimlajner sve samo ne obična letilica. Zapravo, na njegovom luksuzu mogu da pozavide i svetski bogataši i predsednici.

13 GENIJALNIH trikova koje aviokompanije NE ŽELE da znate (VIDEO)

Nazvan "VVIP" zbog njegovog ekskluziviteta, ovaj avion je zvanično najveći svetski privatni avion koji košta 270 miliona evra.

Printskrin: Youtube/leola stines Printskrin: Youtube/leola stines

Za one koji žele da iskuse let u čarima ovog Drimdžeta, moraće da iznajme ceo avion, jer nije moguće iznajmiti samo jedno mesto. A da bi ovo ludilo od mašine iznajmili na samo jedan sat, morali bi da izdvoje više od 23.000 evra, što znači da bi let iz Londona do Njujorka koštao najmanje 188.000 evra.

Printskrin: Youtube/leola stines Printskrin: Youtube/leola stines

I dok standardni Boing 787 sa svojih 2.400 metara kvadratnih može da ponese oko 330 putnika, u luksuzu ovog aviona može da uživa najviše 30 srećnika u isto vreme.

Printskrin: Youtube/leola stines Printskrin: Youtube/leola stines

Drimlajner na svom trupu ima proširene prozore za bolji pogled putnika, kao i 18 luksuznih kreveta i glavni salon za sastanke ili žurke. Uz to idu i velika mermerna kupatila sa detaljima od hrastovog drveta.

Prostorije za putnike odvojene su od prostorija u kojima boravi osoblje, a ceo ovaj ugođaj omogućila je američka avio-kompanija Kestrel Aviation Management, piše Dejli mejl.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA