Evo kako da vam jelka traje što duže!

Jeste li već nabavili svoju jelku? Ako niste još, donosimo vam nekoliko praktičnih saveta kako da odaberete pravo drvo, koje osim što će divno mirisati i ukrašavati vaš dom za praznike, neće se osušiti, što automatski za vas podrazumeva manje posla što se tiče čišćenja bockavih iglica

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Tutor

    23. decembar 2014 | 14:25

    Ne bih je kupio odsečenu nikad, a ne bih ni u saksiji jer bi se mučila. Četinari ne vole mnogo vode. Smreka je isto što i kleka, a smrča isto što i omora, omorika ako hoćete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA