IMATE GA U KUĆI I KORISTITE SVAKI DAN: A ne znate da je najveći izvor zaraze i prljavštine!

Prilikom pranja sudova, komadići hrane ostaju "zaglavljeni" u pukotinama, a pošto sunđer ostaje mokar i polako se suši, na svakih 20 minuta razvija se nova bakterija

Komentari

  • Čiča-deda

    24. decembar 2015 | 23:20

    Sunđer se koristi samo za uklanjanje grubih čestica,a još bolje je plastična četka.Nakon toga se posuđe popari vrelom vodenom parom iz paročistača.Nema potrebe za bilokakvim deterdžentom,jer su svi puni foshatai kojkakvih otrova.Paročistači su nikad jeftiniji do sada.posuđe se cakli ko novo i bez hlornih fleka je.

  • Maja Dimitrova

    18. februar 2015 | 21:32

    soda bikarbona je takodje dobra kao i prelivanje sundjera vrelom vodom.....ili sircetom...

  • Acko

    17. februar 2015 | 07:20

    ..sundjeri neke srednje velićine koštaju tri kom.70-80 dinara..jedan traje oko nedelju dana..posudje se dobro dobro ispere vodom.. ..nerazumem priču oko bakcila..!

  • Inostranac

    17. februar 2015 | 06:18

    Vecina domacinstava ima masinu za sudove kad perete sudove ubacite i sundjer!!! :)

  • Alandrix

    17. februar 2015 | 05:03

    Ili ga jednostavno bacite nakon 7 dana i pocnete koristiti novi. Nije od platine pa da se toliko cimam oko sundjera ( 12 komada za 90 dinara na pijaci )

  • Milica

    17. februar 2015 | 00:24

    Ako imate mikrotalasnu, sundjer nakvasite sircetom ili limunovim sokom i stavite minut u mikrotalasnu. Odlicna stvar za dezinfekciju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA