Hoteli po ceni apartmana – iskoristite šansu!

Egejsko more u delu oko poluostrva Halkidiki je izuzetno prijatno, toplo i blago, pa nije ni čudno što je ovaj deo Grčke izuzetno popularan među turistima iz svih krajeva sveta, a naročito je popularan među našim turistima. Zaista ne postoji neko ko u Srbiji nije čuo za dobro poznate prste Halkidikija. U pitanju su tri kraka ovog poznatog poluostrva: Kasandra, Sitonija i Atos. Poslednje dve decenije Kasandra je može se reći bila najpoznatiji prst Halkidikija, ali već dugi niz godina je situacija potpuno izjednačena. Sve je više ljubitelja prelepih plaža Sitonije ili mističnog Atosa.

  • 2

Ove godine smo promenili mesto letovanja, ali agenciju ne menjamo. Požurili smo da iskoristimo ove popuste koji traju u „Travelland“-u do kraja marta. I to na staru, dobru, najbolju destinaciju u Grčkoj - HALKIDIKI, koji mnogi Srbi zovu kraljem grčkog turizma. Šta mislite, zašto?

Mnogi povezuju Halkidiki sa letovanjem koje podrazumeva najam apartmana, ali ovo poluostrvo je bogato izuzetnom hotelskom ponudom. Hoteli kao što su Possidi Holidays Resort 5*, Elinotel Apolamare 5*, Anastasia Resort 5*, Pomegranate Spa 5*, Anthemus Sea Beach 5* ili Alexandros Palace 5* pružaju svakom turisti vrhunski užitak, na dobro nam poznatoj destinaciji. Martovski popusti u agenciji „Travelland“ mogu vaše snove približiti realnosti. Naravno, tu su i nešto manje luksuzni hoteli, ali odabrani za preporuku.

Egejsko more u delu oko poluostrva Halkidiki je izuzetno prijatno, toplo i blago, pa nije ni čudno što je ovaj deo Grčke izuzetno popularan među turistima iz svih krajeva sveta, a naročito je popularan među našim turistima. Zaista ne postoji neko ko u Srbiji nije čuo za dobro poznate prste Halkidikija. U pitanju su tri kraka ovog poznatog poluostrva: Kasandra, Sitonija i Atos. Poslednje dve decenije Kasandra je može se reći bila najpoznatiji prst Halkidikija, ali već dugi niz godina je situacija potpuno izjednačena. Sve je više ljubitelja prelepih plaža Sitonije ili mističnog Atosa.

Foto: jungletravel.rs Foto: jungletravel.rs

U turističkog agenciji „Travelland“ zatekli smo veliki broj putnika koji su i za ovu godinu odabrali Halkidiki. – Odlučio sam se za reprizu – rekao nam je Bojan Tomanović, koji je u agenciji „Travelland“ uplatio letovanje u hotelu Sousouras u mestu Hanioti. – Prošle godine smo imali prelepo letovanje u hotelu Anna Maria Paradise u Pefkohoriu. Naravno, sve u organizaciji „Travelland“-a. Ove godine smo promenili mesto letovanja, ali agenciju ne menjamo. Požurili smo da iskoristimo ove popuste koji u „Travelland“-u traju do kraja marta.

S’ obzirom da je tek kraj marta meseca, nije ništa neobično što u „Travelland“-u turisti u ovolikom broju uplaćuju letovanje za jul, avgust, septembar. Popusti su ono što opredeljuje turiste da na vreme isplaniraju svoje letovanje, a u „Travelland“-u popusti idu do čak 46% koliko je sniženje za hotel Tropical 3* ili 41% za hotel Anastasia Resort 5* ili 36% popusta u hotelu Possidi Paradise 4*. U turističkoj agenciji „Travelland“ razgovorali smo i sa onima koji pored agencije, ne menjaju ni mesto letovanja.

Foto: icartours.com Foto: icartours.com

- Opet smo se odlučili za Atos i mesto Uranopolis – rekla nam je Marina Lazarević. – Prošle godine smo takođe u „Travelland“-u uplatili letovanje u hotelu Theoxenia 4*, a ove godine smo se odlučili za hotel Xenia 4*. Prosto smo zaljubljeni u ovaj deo Halkidikija. Deca su oduševljena, a nama starijima je takođe lepo. Kada smo prošle godine izračunali koliko novca štedimo ranom uplatom aranžmana, ove godine smo opet požurili u „Travelland“.

Veliki broj bračnih parova, sa decom koja su mlađa od dvanaest godina, obradovala je akcija „Dvoje dece gratis“, kojom turistička agencija „Travelland“ omogućava značajne povoljnosti za mnoge četvoročlane porodice. Za ovu akciju „Travelland“ je izdvojio odlične hotele: Grecotel Astir Egnatia 5*, Alexandra Beach Hotel 5*, Olympian Bay Hotel 4*, Atrium Hotel 3*, Grand Bleu Hotel 3*, Akrathos Beach 3*.

Foto: Promo Foto: Promo

- Oduševili smo se kada smo videli da na sajtu turističke agencije „Travelland“ imaju i akciju „Troje dece gratis“ za hotel Grecotel Astir Egnatia 5* - rekla nam je Gordana Vulović. – Odmah smo došli da uplatimo aranžman. Znate, zaista je teško porodicama sa troje dece da organizuju letovanje u hotelskom smeštaju, a da to ne košta puno. Ovo je fantastična ponuda.

Do kraja marta meseca, turistička agencija „Travelland“ ima iznenađenja i za one sa starijom decom. Svi koji vole pravi užitak, a imaju decu koja su ipak starija od 12 godina, ali mlađa od 18 godina, mogu po povoljnim uslovima letovati u objektima luksuznog kompleksa Porto Carras na Sitoniji. U pitanju su hoteli Porto Carras Sithonia 5* i Porto Carras Meliton 5*.

Foto: sxc.hu/michaelaw Foto: sxc.hu/michaelaw

- Mi smo prošle godine letovali na Halkidikiju, a ovo letovanje je evo sada rezervisano u Olimpijskoj regiji – rekao nam je Mihailo Ivanović, koji je u „Travelland“-u rezervisao hotel Sun Beach Platamon 3*. – Naši prijatelji su nam preporučili ovaj hotel, pošto su tamo bili prošlog leta.

Pored bogate ponude za različite destinacije, u „Travelland“-u ipak najviše rezervisanih hotela imaju na Halkidikiju, a prednjače hoteli koji do kraja marta imaju izuzetne popuste, a kategorisani su sa 3 ili 4 zvezdice, kao što su hoteli: Pallini Beach 4*, Portes Beach 4*, Athos Palace 4*, Possidi Paradise 4*, Atrium 3*, Pelli 3*, Chrousso Village 3*, Elinotel Polis 3*, Naias 3*, Al Mare 3*, Lagomandra Hotel 4*, Lagomandra Beach 4*, Blue Dolphin 4*, Agionissi Resort 4*, Aristoteles Holidays 4*, Theoxenia 4*, Port Marina 3* i mnogi drugi hoteli koji vas čekaju do 31. marta.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA