IDE VAM SE NA TASOS? Ovo su martovski popusti u agenciji Travelland!

Peščane plaže i azurna boja mora na Tasosu, u kombinaciji sa njegovim brojnim borovim šumama, otkriće vam u pravom svetlu zašto ovo ostrvo zovu „Smaragdno ostrvo“ ili „Šuma koja pliva“.

  • 0

U turističkoj agenciji „Travelland“ za martovske popuste izdvajaju šumu koja pliva i podnožje planine bogova.

Tasos je jedno od najomiljenijih ostrva severnog Egejskog arhipelaga, pa je tako i u turističkog agenciji „Travelland“. Udaljen je od kopna na samo 8 kilometara, koliko se putuje do glavnog grada Limenasa, pa je poprilično lako dostupno ostrvo. Peščane plaže i azurna boja mora na Tasosu, u kombinaciji sa njegovim brojnim borovim šumama, otkriće vam u pravom svetlu zašto ovo ostrvo zovu „Smaragdno ostrvo“ ili „Šuma koja pliva“.

- Ostrva Krf i Tasos su nam najposećenija i najviše tražena ostrva – rekao nam je Goran Kaličanin iz turističke agencije „Travelland“. – Pored popusta za hotele na Tasosu, trenutno imamo u ponudi i fantastične popuste za hotele u Olimpijskoj regiji. I tako sve do 31. marta, kada se menjaju cene. Preporuke su izdvojene na našoj interenet prezentaciji, ali bih pre svega izdvojio ove nešto luksuznije hotele.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Na Tasosu su to hoteli Royal Paradise Beach Resort 5* za koji dajemo popust od 36%, Ilio Mare Beach Hotel 5* sa popustom od 38%, Alexandra Golden Boutique 5* i za one koji žele pauzu u putovanju ili odmor u blizini Tasosa, naša preporuka je Lucy Hotel 5* u Kavali. Na Olimpijskoj regiji preporučujem hotele: Cronwell Platamon Resort 5*, Mediterranean Village 5* i Cavo Olympo Luxury Resort & Spa 5*.

U podnožju Olimpa, planine bogova, smeštene su prelepe peščane plaže Olimpijske regije i njena poznata mesta: Platamon, Paralia, Leptokaria, Nei Pori, Katerini... Zbog svih onih atributa koji čine jedan dobar godišnji odmor, ova regija je godinama izrazito posećena destinacija i to ne samo za turiste iz Srbije. Ništa novo za naše turiste kada je u pitanju Olimpijska regija, ali smo u turističkoj agenciji „Travelland“, za ovu oblast Grčke, zatekli nove cene sa popustima koji traju do 31. marta.

Paralija

- Mogu slobodno reći da nema razlike u potražnji za hotelima ili apartmanima u Olimpijskoj regiji – objasnio je Goran Kaličanin. - Jednako dobra je potražnja za oba tipa smeštaja, ali svakako preporučujem hotele u odnosu na apartmanski smeštaj. Našu ponudu ne čine samo luksuzni objekti, koje sam spomenuo. Prelep odmor na Olimpijskoj regiji, možete dobiti i u nešto niže kategorisanim hotelima, koji u kombinaciji sa popustom do 31.marta mogu biti zaista povoljni. Ne treba zaboraviti hotele kao što su Kronos Hotel 3*, Europe 3*, San Panteleimon Hotel 3*, Sun Beach Platamon 3*, Regina Mare 3*, Giannoulis 3*, Afrodite Hotel 3*, Paralia Inn 3*, Ioni Hotel 3* ili Porto Del Sol 3*.

Foto: sxc.hu/michaelaw Foto: sxc.hu/michaelaw

Oni hoteli koji se izdvajaju visinom popusta na Olimpijskoj regiji su Mediterranean Princess 4*, Mediterranean Resort 4*, Royal Palace Resort & Spa 4*, Olympic Star 4* sa popustima od 26% na redovne cene, kao i hoteli Kamari Beach Thassos 3*, Princess Golden Beach 4* ili Kazaviti Hotel 3* na Tasosu. Za sniženjima ne zaostaju ni Maranton Beach Hotel 4* sa popustom od 21% ili hotel Olympian Bay 4* sa specijalnom akcijom „dvoje dece gratis“ koja traje do 31. marta. I to nije sve. Ostala prijatna iznenađenja vas čekaju u Dobračinoj broj 43 ili na internet prezentaciji turističke agenciji „Travelland“.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA