SAHER TORTA, VINO IZ TOSKANE, POGLED NA PARIZ: Provedite Praznik rada van Srbije!

Za 1. maj najtraženiji su gradovi Evrope počev od onih bližih Budimpešta , Beč, Solun, Prag, pa do udaljenijih ali i sadržajnijih tura kao što su Rivijera cveća, Španija-Francuska–Italija, zemlje Beneluksa!

  • 2

Posle “dugog i napornog rada” koji je usledio nakon Uskrsnjih praznika, eto nama novog mini odmora. Prvomajsko praznovanje među Srbe tradicionalno podrazumeva rostilj, prirodu, piće, društvo porodice i prijatelja.

A može i ovako: čaša crvenog vina iz Toskane i parče originalne Sacher torte, sa pogledom na Ajfelov toranj u društvu voljene osobe. Kakav hedonizam!

A što je još bolje, vrlo dostupan.

U turističkoj agenciji VIVA Travel preporučuju minimum deset zanimljivih destinacija za 1. maj. Najtraženiji su gradovi Evrope počev od onih bližih Budimpešta , Beč, Solun, Prag, pa do udaljenijih ali i sadržajnijih tura kao što su Rivijera cveća, Španija-Francuska–Italija, zemlje Beneluksa .

Foto: Promo Foto: Promo

Italija je uvek inspirativna i zanimljiva turistima širom sveta u svako doba godine. “Vivini putnici su već navikli na dobro organizovane i povoljne aranžmane za Rim, Veneciju, Firencu , Siciliju. Spemili smo i specijalne ponude za polaske 29. i 30. aprila “ poručuje Tanja Živanov iz agencije VIVA.

Foto: Flickr/Steve Foto: Flickr/Steve

Kombinaciju Sicilije, Rima i Napulja od 10 dana po ceni od samo 259 evra, mogu da priušte samo oni koji nisu dovoljno dobro iskoristili neradne dane tokom Uskrsa.

Ne mora ni Pariz biti uvek asocijacija za prestiž. Može se posetiti po pristupačnoj ceni od 249 evra i to autobusom na 9 dana. Detaljnije o svim ponudama na sajtu www.vivatravel.rs

Foto: Wikipedia/Taxiarchos228 Foto: Wikipedia/Taxiarchos228

U principu ako podelite cenu bilo koje od ponuda sa brojem dana, primetićete da će vas dnevni boravak u nekoj od metropola u proseku koštati od 20 do 30 evra. Za taj novac dobijate jedinstvenu priliku da upoznate kulturu i istoriju drugih naroda, promenite ambijent i prošetate bulevarima i trgovima o kojima čitamo i slušamo, a posle svega i da se vratite obogaćeni za neka nova iskustva.

Foto: commons.wikimedia /  Markus Bernet Foto: commons.wikimedia / Markus Bernet

Tradicija vas svake godine vodi na uranak, u prirodu, ali to ne mora biti samo jednom godišnje. Priroda nam je dostupna svakog dana samo se treba malo osvrnuti, zastati i uživati u trenutku.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA