RECEPT OD SAMO 3 SASTOJKA: Čisti masnoću iz krvi, ubija infekcije i prehlade iz jednog poteza!

Često se umarate i imate slabu cirkulaciju? Ovo je prava stvar za sve ljude koji se zbog slabijeg imuniteta često razboljevaju, kao i za one koji imaju probleme s krvnim sudovima

Komentari

  • Vlada

    8. septembar 2017 | 16:55

    Med se nikako ne sme zagrevati!!

  • Mina

    8. maj 2017 | 11:02

    Svi dastojci su super i sami da se koriste,i zajedno da se pomesaju.a sto se tice limuna moze da se ubaci do kljucana vode i da se odmah skloni sa vatre.

  • Jasna

    4. mart 2017 | 08:26

    Ranu ujutru pijem lek eutiroks za štitnu. Da li sme pisle toga da se popije ovaj napitak?

  • nebojsa

    25. februar 2017 | 08:37

    u pojedinim receptima pise da ide 4 cena belog luka a ovde 4 vece glavice sta je tacno

    • 22. januar 2018 | 06:22

      Dragi

      @nebojsa

      Moja supruga je imala zakrcenje arterije 80 %.Nakon upotrebe ovog leka, za sest meseci je nestalo.Imamo angiografiju pre i posle upotrebe.Preporucujem svakome

    • 20. jul 2018 | 16:27

      Mocan lek

      @nebojsa

      4 cele glavice belog luka - oko 40 cenadi, to je prava mera

  • nebojsa

    25. februar 2017 | 08:34

    u nekim receptima pise 4 cena a ovde 4 glavice belog luka sta je tacno

    • 6. april 2018 | 13:35

      Luka

      @nebojsa

      Cetiri glavice. U stvari treba 44 cena belog luka , to je otprilike 4 glavice.

  • vesnacrnogorka123

    24. januar 2017 | 09:50

    super isprobano

  • bbbbb

    12. novembar 2016 | 22:02

    Ja sam vodu prokuvala a povrce nisam i pijem ne procedjeno cak mi se i stomak sredio ,imala sam problema sa nadutoscu i gasovima .Toplp preporucujem

  • Vlad

    27. januar 2016 | 01:20

    Gluposti, kuvanjem limuna i djumbira se ubija vitamin C, ovo je najbolje sveze piti nakon blendera sa malo vode.Nista odlagati u frizider i tegle na neko vreme, samo sveze!!!

  • Dragan

    25. decembar 2015 | 22:25

    Koristim ovaj recept.Ja kupujem 1.5 litara prolom vode i u to dodajem opran i isdecen limun .beli luk.Sa djimbirom nisam jos radio.To radim uvece i napominjem da voda kada pocne da struji se skida sa sporeta.Ne sme da prokljuca.Ostavim preko noci i ujutro procedim.Sipam u tamnu flasu ,i drzim u frizideru. Svako ujutro na prazan stomak popijem 1 kafenu soljicu tecnosti.Recept sam nasao u knjizi G-dina Todora Jovanovica-Srbiji na zdravlje. P.S. Djumbir ne moze da skodi pogotovu dijabeticarima i ljudima sa slabom cirkulacijom. Dragan Cankovic Beograd

  • MlLOVAN

    24. maj 2015 | 18:13

    SLAŽEM SE SA PREDLOGOM.JEDINO NEBI ZAGREVAO LIMUN.U PROHLADJENU SMESU BI GA DODAO I POSLE NEKOG VREMENA SVE PROCENIO (JA OVO PIJEM NE PROCENJENO).

  • Mara

    26. april 2015 | 17:49

    Da li smeju trudnice da konzumiraju taj napitak?

  • silvija

    26. april 2015 | 13:27

    Sta je dumbir

    • 26. april 2015 | 15:22

      Ooooooo

      @silvija

      Mislim da je poznat jos pod Ingwer

    • 26. april 2015 | 15:46

      vlatko

      @silvija

      Ђумбир (лат. Zingiber officinale) је вишегодишња зачинска биљка из породице Zingiberaceae. Пореклом је из Кине, одакле су је људи проширили у Индију, југоисточну Азију, западну Африку и Карибе. Као зачин користи се ризом, најчешће у јелима оријенталне кухиње.

    • 26. april 2015 | 15:46

      vlatko

      @silvija

      I zove se Djumbir

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA