MEDITERAN PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA: Avionom do Krfa za samo 235 evra!

Zamislite da po ovoj ceni, za samo par sati od polaska, možete već biti na plažama Krfa! I to ne sa popodnevnim dolascima, već sa jutarnjim letovima.

  • 1

Svi znamo da odlazak na Krf nije obično putovanje za naš narod, da nam budi posebne emocije u vezi sa našom bogatom istorijom, pa letovanje na ovom Jonskom ostrvu predstavlja pravu malu poslasticu. Svako od nas bi morao barem jednom da ode na Krf, a u turističkoj agenciji "Travelland" imaju ponudu za aranžmane sa avionskim prevozom po cenama već od 235 evra . Sa "Travelland"-om to može da bude već ovog leta!

- Iz naše ponude na ostrvu Krf izdvajamo hotele "Oscar", "Scheria", “Victoria Hill" i "Eliana Hotel" - preporučio nam je Milan Jovanić iz turističke agencije "Travelland". - Naravno da to nije sve, ali ovo su hoteli koji bi zadovoljili većinu turista, kako kvalitetom tako i cenom. Sa cenama već od 235 evra, lepota Krfa ove godine može biti na vašim fotografijama. Zamislite da po ovoj ceni, za samo par sati od polaska, možete već biti na plažama Krfa! I to ne sa popodnevnim dolascima, već sa jutarnjim letovima.

"Oscar Hotel" je mali porodičan hotel, sa bazenom, na samo 100 m od mora. Nalazi se u mestu Dasia i od grada Krfa je udaljen oko 12 km, sa odličnom autobuskom vezom i autobuskom stanicom u blizini hotela. Hotelski bazen ima poseban odeljak za decu, a usluga je na bazi polupansiona. I to sve po ceni već od 285 evra.

Ostrvo Krf (4)

"Scheria Hotel" je sličan hotelu "Oscar", ali sa još boljom lokacijom u odnosu na more. Nalazi se na samoj plaži. Hotel sadrži WiFi internet u zajedničkim prostorijama hotela, a najbolje u vezi sa ovim hotelom jeste da ga agencija "Travelland" nudi sa posebnim akcijskim cenama za određene termine u kojima se ne plaća dinarski deo aranžmana.

"Victoria Hill Hotel" takođe ima specijalnu akcijsku cenu. Nešto je većeg standarda od prethodna dva hotela, ali sa cenom već od 269 evra neverovatno je pristupačan. Nalazi se u samom centru Dasije, ušuškan u zelenilo i zašuškan od buke i galame. Usluga je na bazi polupansiona.

Ostrvo Krf (6)

"Eliana Hotel" se nalazi na blagom uzvišenju na par stotina metara od plaže. Poseduje bar, bazen, restoran i odličnog je kvaliteta. Mnogi će pomisliti da sa niskom cenom, već od 235 EUR, nešto nedostaje ovom hotelu u odnosu na ostalu ponudu. Ali, to nije slučaj. Hotel je izuzetan sa akcijskom cenom u kojoj se ne plaća dinarski deo za određene termine.

Foto: Wikimedia/StefanosKozanis Foto: Wikimedia/StefanosKozanis

Krf je po cenama, odmah uz Tasos, ali je u pitanju ostrvo koje nudi mnogo više. Naročito turistima iz Srbije, imajući u vidu našu istoriju, ali i lepotu samog ostrva. Preporuka turističke agencije "Travelland" je mesto Dasija, koje je smešteno na samo 15 km od aerodroma, glavnog grada Krfa i svega onog što grad Krf nudi: šoping, noćne provode i mnoge druge sadržaje. Od nedavno je ovaj grad pod zaštitom UNESCO-a. Sa druge strane sama Dasija je idealna za savršeno lenčanje na mirnim plažama.

Foto: Wikimedia/Dr.K. Foto: Wikimedia/Dr.K.

- Sigurni smo da sa ovakvim cenama nećemo još dugo imati raspoložive kapacitete – zaključio je Milan Jovanić i pozvao buduće putnike na Krf da što pre dođu u agenciju „Travelland“ i odaberu aranžman za sebe. – Pozivamo sve zainteresovane da požure sa svojim rezervacijama i čekamo vas u Dobračinoj ulici broj 43. Više informacija možete pronaći na našoj internet prezentaciji: www.travelland.rs

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA