EGIPAT NA TAŠMAJDANU? I to je moguće!

Ako se do kraja ove nedelje budete našli u centu Beograda, ne propustite jedinstvenu prilku da saznate sve o zemlji Faraona, piramida, ali i fantastičnih peščanih plaža i nestvarno čistog mora!

  • 1

Ukoliko između 11. i 16. maja svratite u Kon Tikijevu poslovnicu na Tašmajdanu (Beogradska 74) sačekaće vas lepota Egipta, zemlje ponosne na svoju prošlost i civilizaciju kojoj svet nemerljivo duguje ali i zemlje čudesnih kontrasta zbog kojih pripada samom vrhu prestižnih turistički destinacija sveta.

Bezbroj sunčanih dana, pešane plaže i koralno a nestvarno čisto more, uz nenametljivo gostoprimstvo i vrhunsku turističku ponudu s modernim hotelskim kompleksima, egipatska letovališta Šarm el Šeik i Hurgadu, pretvara u poželjne destinacije za hedoniste i ljubitelje dobrog odmora iz celog sveta...

U „Danima Egipta“, koje ljubiteljima putovanja daruje Kon Tiki, poslovnica ove agencije u Beogradskoj 74 odisaće dekorom u bojama i mirisima „zemlje faraona“.

Uz degustaciju egipatskog čaja i slatkiša, sve posetioce čekaju i priče o Egiptu, njegovoj kulturi i istoriji, ali i svemu drugom što Egipat u svetu turizma danas čini toliko atraktivnim. Na poseban način, zanimljiv i apsolutno autentičan, doživećete i sve lepote dva turistička bisera Crvenog mora, Hurgade i Šarm el Šeika, uz mogućnost da baš u njima, i uz veoma povoljne uslove i bonuse koje daruje Kon Tiki, provedete ovogodišnji odmor.

Foto: Wikimedia/Marc Ryckaert Foto: Wikimedia/Marc Ryckaert

Ne propustite ponude koje je Kon Tiki u ovom periodu spremio za vas:

Luksuzan hotel na Hadabi, Renaissance Golden Beach, putnicima koji u periiodu ove akcije uplate deluxe sobu dodeljuje gratis deluxe sobu sa pogledom more.

U hotelu Noria, koja je u samom srcu Šarm el Šeika, cene će biti znatno snižene. Ovaj elegantan hotelski kompleks sastoji se od jednospratnih povezanih vila koje su raspoređene oko dva velika bazena, manjeg dečijeg bazena, igrališta i kluba za decu.

Foto: Wikimedia/Robert Schediwy Foto: Wikimedia/Robert Schediwy

Sultan Gardens hotel sa poglednom na more tokom nedelje promocije ima 10% popusta. Oblast Šarks bej je poznata po kristalno čistom moru, idealnom za snorking, ronjenje i druge vidove sportova na vodi.

Hoteli Hilton Dreams, koji se nalazi u centralnom delu Šarm el Šeika, imaće snižene cene za prijavljene putnike od 11.05. do 31.05.2015. godine.

Foto: Wikimedia/Marc Ryckaert Foto: Wikimedia/Marc Ryckaert

Hotel je udaljen samo nekoliko minuta hoda od Nama beja, glavnog gradskog šetališta. Od plaže ga deli ulica i hotel Hilton Fayrouz, čiju peščanu plažu i sve sadržaje gosti koriste besplatno.

Hotel Hilton Waterfalls na Hadabi, na koralnom grebenu El Fanar imaće snižene cene za prijavljene putnike od 11.05. do 30.06.2015. godine. Zahvaljujući položaju hotela koji ima sopstvenu koralnu plažu, iz hotela se pruža izuzetan pogled na more.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Mancic

    11. maj 2015 | 19:49

    Civilizacija duguje Egiptu jedino očuvanje artefakta. Slavni Egipat ima sa izgradnjom piramida isto koliko i Srbija sa izgradnjom kineskog zida. Egipat je u vreme nasledja piramida bio radan narod koji je bio najpoznatiji po zemljoradnji. Naravno ovo je za one koji citaju i vole pravu istoriju i da nisu piramide napravili marsovci ali nisu ni Egipćani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA