Da li su hleb, šećer, mast, jaja, margarin, krompir dozvoljeni u svakodnevnoj ishrani? Evo kako otkriti istinu i izbeći zamke u ishrani!

Razgovarali smo sa asist. mr sc. med dr Tatjanom Mraović, dijetologom, o samo nekim mitovima i istinama o hrani, u nastavku donosimo neke od njih!

Komentari

  • cardusan

    3. jun 2015 | 07:13

    Ocigledno strucnjak nije upoznat sa promenom kursa o stetnosti masti...tj za epidemiju debljine se ne krive masti nego seceri...isto tako i reakscija inzulinska na unos secera tj uglj. hidrata.

  • deftones

    2. jun 2015 | 21:26

    tako su rekli za koka kolu ali visene verujem radim samo gradzevinu tesko zavreme rucka najeo sam se dobro gulasa i posle sat vreme pauze jos zeludanc nije skuvao aj u kanal na kopanje kopam iz sve znage al ne mogu uzeti vazduha jer hrana nije dobro zeludac kuvao i unajblizu radnju uzeo koka kolu posle 15 min ko nov mogu da orem tako vidite da ona u neku svrhu nije losa posle rucka ako se dobro najedete

  • M

    2. jun 2015 | 19:42

    Najbolje da se nista ne jede.

  • S

    2. jun 2015 | 16:18

    Jaja i hleb-DA!, a margarin-NE!

  • Aco Kovacevic

    2. jun 2015 | 14:02

    Danas jedna priča, sutra druga, ko će više verovati u bilo što.

    • 2. jun 2015 | 15:59

      Miki

      @Aco Kovacevic

      Pa sve zavisi ko je pisao sastav, nekad proizvodjac plati da mu se napise sastav da je njegov proizvod dobar a nekad ima i obrnutih sastava :).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA