HIT HOTELI PO CENI APARTMANA: Grčka zove na udarne termine letovanja po najpovoljnijim cenama!

Iz naše poznatije turističke agencije Travelland poručuju da još uvek nije kasno izabrati destinaciju i hotel u kome ćete provesti svoj letnji odmor, ali svakako treba požuriti jer ostalo je malo mesta, pogotovo za udarne termine letovanja!

  • 0

Iz leta u leto najposećenija destinacija je svakako Grčka u periodu godišnjih odmora. Toga su svesni i hotelijeri ali i naše poznate turističke agencije, pa su produženi popusti hotelskog smeštaja.

Iz naše najpoznatije turističke agencije Travelland poručuju da još uvek nije kasno izabrati destinaciju i hotel u kome ćete provesti svoj letnji odmor, ali svakako treba požuriti jer ostalo je malo mesta, pogotovo za udarne termine letovanja.

Veliki je broj First Minute Ponuda, ali i Last Minute Ponuda. Za smeštaj u hotelu po apartmanskim cenama je definitivno najbolji izbor Pelli Hotel 3* Pefkohori koji nudi popust do 33% ali i paket aranžmane u kojima je jedno ili dvoje dece gratis. za boravak na 5, 10 ili 15 noćenja po ceni od 450eur za polupansion.

Foto: Wikimedia/Nevit Dilmen Foto: Wikimedia/Nevit Dilmen

Ukoliko biste da putujete avionom aktuelna je LAST MINUTE AKCIJA za putovanje na KRF po ceni već od 199eur po osobi za polazak 16.06.2015. U pitanju je apartmanski smeštaj u mestima Ipsos, Dasia ili Barbati.

Takođe je veliki izbor i hotela i apartmana koji nude akcijske cene za boravak u određenom periodu, pa ćemo pokušati da vam olakšamo izbor.

Na Halkidikiu su se ponudom izdvojili hoteli Elinotel Apolamare Hotel 5* Hanioti koji nudi popust do 23%. Takođe i Elinotel Polis 3* Hanioti nudi smeštaj uz popust do 33%. Atrium Hotel 3* Pefkohori možete rezervisati uz specijalnu cenu paket aranžmana sa prevozom uz gratis za dvoje dece.

Foto: Wikimedia/Nevit Dilmen Foto: Wikimedia/Nevit Dilmen

Pallini Beach Hotel 4* Kalithea nudi popust do 23%. Za one koji bi malo luksuzniju varijantu izdvajamo Theophano Imperial Palace 5* Kalithea koji odobrava popust do čak 33%. Takođe poznati hoteli Athos Palace Hotel 4* Kalithea i Simantro Beach Hotel 4* Sani nude popust do 23% za period boravka gotovo u celoj sezoni.

Prepoznatljiv i dobro pozicioniran Alexander The Great Hotel 4* Kalithea odobrava popust do čak 33%. Za boravak u junu, luksuzni Alexandros Palace Hotel & Suites 5* Uranopolis odobrava popust do 28% dok Agionissi Resort Hotel 4* Amouliani odobrava popust do 33% i boravak za dvoje dece do 15 godina gratis.

Hotel na plaži u mestu Ouranopolis Xenia Ouranopoli 4* odobrava popust do 28% i idealan je za one koji žele pravi odmor. Simpatičan mali hotel u Haniotiu Calypso Hotel 3* odobrava popust do 23%, a možete odabrati i hotel apartmanskog tipa Grand Victoria Hotel 2* Hanioti koji odobrava popust do 28% ili dobro poznati Sousouras Hotel & Bungalows 3* koji možete rezervisati uz popust do 28%. U obližnjem i omiljenom Pefkohoriu Anna Maria Paradise 3* dočekuje goste uz 18%. U smislu nešto manjeg popusta do 13% dočekuje goste i Kriopigi Beach Hotel 4* Kriopigi.

Foto: Promo/Travelland Foto: Promo/Travelland

Veći hoteli, svakako nude i veće popuste pa se izdvajaju Aegean Melathron Hotel 5* Kalithea koji odobrava popust do 33%. Porto Carras Resort i čuveni Porto Carras Meliton Thalasso Hotel & Spa 5* nudi smeštaj uz popust do 23%. Palladium Hotel 3* Kriopigi je idealan za porodice sa decom i nudi popust do 13%. Ako spominjemo porodične hotele, moramo izdvojiti i Village Mare 4* Metamorfozis koji odobrava popust do 21%. Izuzetan hotel sa 3* Akrathos Beach Hotel 3* Ouranopolis možete rezervisati uz popust do 33%. Hotel za odmor i razonodu Portes Beach Hotel 4* Potidea nudi popust do 33%.

Na ostvru Tasos možete rezervisati mali udoban hotel Potos 3* uz popust do 23%.

Ne smemo izostaviti ni hotele u Olimpskoj regiji. Kronos 3* Platamon odobrava popust do 18%, a San Panteleimon Hotel 3* dočekuje goste uz 13% popusta. Cosmopolitan Hotel & Spa 4* će Vas dočekati uz popust do 23%. Olympic Star Hotel 4* Nei Pori možete rezervisati uz popust do 13% a Mediterranean Resort 4* uz popust do 23%. Hotel iz istog lanca Mediterranean Princess Hotel 4* odobrava popust do 27%. Danai Hotel 4* koji se nalazi na obali u mestu Olympic Beach možete rezervisati uz popust do 25%.

Foto: Promo Travelland Foto: Promo Travelland

Ukoliko ipak želite apartmanski smeštaj, preporuka su mesta Hanioti, Kalitea, Dionisos Beach, Nea Roda, Jerisos ili Metamorfozis. U toku su atraktivne SUPER AKCIJE koje uključuju i autobuski prevoz, pa tako možete izvršiti rezervaciju po ceni već od 135eur po osobi.

Većina akcijskih cena važi za određeni period boravka u junu ili za celu sezonu, međutim svakako uslov za dobijanje najvećeg popusta je rezervacija do određenog datuma, a to je uglavnom do 15.06.2015. ili 30.06.2015. U tom smislu treba brzo odlučiti.

Profesionalni tim agenata iz naše dobro poznate turističke agencije Travelland će Vam pomoći u izboru destinacije. Posetite ih na www.travelland.rs ili lično u njihovim prostorijama u Dobračinoj 43 u Beogradu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA