KRENITE S PAKOVANJEM: Ovo su razlozi zbog kojih morate na odmor u Grčku!

Ako vas mrzi da čekate u redu da podignete novac, ponesite ga sa sobom, a ako se brinete da neće biti goriva na pumpama, spakujte u gepek nekoliko litara za svaki slučaj i krenite na put

  • 85

Čekali ste cele godine da dobijete odmor i da napokon otputujete negde da uživate. More vam se činilo kao najbolja opcija. Grčka je jedna od najlogičnijih opcija, jer je blizu i već ste navikli na taj ambijent. Posle svega toga sada se premišljate, jer ste čuli da je tamo loša situacija?

Nemojte! Nema potrebe da se kolebate da li da idete ili da otkazujete već uplaćeno letovanje. Situacije u Grčkoj jeste malo napeta, ali nije toliko da odložite dugo čekan odmor sa porodicom, prijateljima, dečkom ili devojkom.

Ono što treba da znate je, da je potpuno mirno. Nema nikakvih naznaka da će doći do nekih sukoba. Sa druge strane dva "problema" koja se trenutno pominju su banke, odnosno podizanje novca sa bankomata i točenje goriva.

Kada je o podizanju novca reč, ima manjih problema sa podizanjem, jer su Grci poslednjih dana počeli masovno da dižu novac sa bankomata. Zato ako vas mrzi da čekate u redu, bolje ponesiti novac sa sobom, nego da ga držite na kartici.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Ista je situacija sa gorivom. Na pumpama ga ima, ali postoji mogućnost da nestane u nekom trenutku (naravno ne na nekom dužem periodu), kao i da negde ne primaju kartice. Zbog toga ako putujete kolima ili kombijem, imajte keš kod sebe ili spakujte u gepek nekoliko litara za svaki slučaj. Zlu ne trebalo.

Osim ova dva primera ostalo je sve isto je kao prethodnih godina. Hoteli, usluga, plaže su na visokom niovu. More je čisto kao pre.

Takođe iz turističkih agencija daju garancije da će vam letovanje proći baš kako ste zamislili.

Foto: volcano-view.com Foto: volcano-view.com

Zbog svega navedenog, nemojte da slušate glasine i da promenite odluku da letujete negde drugde ( naravno ako već negde niste uplatili). Idite u Grčku kao što ste planirali i uživajte.

Jednostavno, to ste zaslužili jer ste cele godine radili za tih sedam, deset dana odmora. Budite dobro raspoloženi i srećan put!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novosadjanka

    30. jun 2015 | 19:36

    Pozdrav iz jednog malog mesta podno Olimpa. Sve je sasvim u redu. Ne bih menjala Grčku ni za sta na svetu. Ovde se osećam kao kod kuće..i ostajem. Hvala na hrvatskim lepim plažama ako moram da vodim računa kako pričam i da skrivam tablice i hvala na crnogorskom kršu i "ljubaznosti". .Divni pesak, prelepe plaže i još lepše more i topli ljudi. ..Eto..zato volim Grčku. .

  • Aleksandar. Obrenovac.

    30. jun 2015 | 19:23

    Setite se 1999 i njihove nesebicne podrske Srbiji i srpskom narodu. Grci su jedini i pravi prijatelji nama Srbima. Sada, kada su u ovakvoj situaciji, bas sada im treba pomoc prijatelja. Zbog toga letujmo u grckoj i pomozimo koliko mozemo bratskom narodu. Zivela Grcka! Zivela Srbija!

  • papanikolau

    30. jun 2015 | 20:21

    Ja ne bih u crnu goru sve i da je rat u grčkoj , sve i da mi crnogorci plate letovanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA