PRAVO JE VREME ZA LAST MINUTE PONUDE: Izaberite omiljenu destinaciju po pristupačnoj ceni!

U ponudi su paket aranžmani za polaske u julu i avgustu po zaista neverovatnim cenama

  • 5

Pravi je trenutak da odaberete svoju destinaciju za letovanje, a mi za Vas izdvajamo najbolje i najpovoljnije hotelske i apartmanske ponude. Iz turističke agencije Travelland ističu da je u toku PRAVA LAST MINUTE AKCIJA i to za Kriopigi Beach Hotel 4* Kriopigi.

U ponudi su paket aranžmani za polaske u julu i avgustu po neverovatnim cenama koje su niže i od samog najma apartmana.

I dalje je aktuelna akcija - 10 noćenja uz uslugu polupansiona po ceni od 330 evra po osobi u hotelu Pelli u Pefkohoriju. Uz to, JEDNO DETE DO 6 GODINA GRATIS u standardnoj sobi.

U toku je i LAST MINUTE AKCIJA za apartmanski smeštaj, pa tako po ceni već od 139 evra po osobi imate aranžman od 10 noćenja sa uključenim prevozom. Oni koji bi nešto kraći boravak, mogu izabrati paket aranžman na 5 noći sa uključenim prevozom po ceni već od 89 evra po osobi.

LAST MINUTE ZA HOTELSKI SMEŠTAJ je i dalje u toku. Izdvajamo hotele Atrium Hotel 3* Pefkohori koji možete rezervisati uz SPECIJALNU AKCIJU ZA DVOJE DECE GRATIS.

Foto: Foter/Flickr/saeru Foto: Foter/Flickr/saeru

Popusti važe i za mnoge druge hotele. Athos Palace Hotel 4* Kalitea odobrava popust do 28%. Prate ga Pallini Beach Hotel 4* Kalitea, i luksuzni Theophano Imperial Palace Hotel 5*koji nudi popust do čak 33%.

U hotelu Anastasia Resort 5* Nea Skioni, dočekuje Vas osoblje uz popust do 33%. Uz popust do 23%, rezervišite smeštaj u hotelu Sonia Village 3* Gerakini. Moderan hotel na samoj plaži, u Psakudiji, na Sitoniji Cronwell Sermilia Resort 5* nudi 13% popusta.

U predivnom zelenom okruženju malog mesta Metamorfozi možete uživati u Village Mare 4* hotelu uz popust do 23%. U ponudi su i već popularni hoteli Porto Carras Meliton Thalasso Hotel & Spa 5*, i Porto Carras Sithonia Sithonia Thalasso Hotel & Spa koji odobravaju popust do 28%.

Foto: Profimedia/Huber images Foto: Profimedia/Huber images

Izuzetan hotel sa 3* Akrathos Beach Hotel 3* Uranopolis nudi popust do 23%, a takođe i porodična oaza Chrousso Village Hotel 3* Paliouri nudi isti popust do 23%. Prati ih Theoxenia Hotel 4* Uranopolis koji nudi rezervacije uz popust do 23%. Smešten na samoj obali Grand Otel 4* Hanioti možete rezervisati uz popust do 18%.

Alexandros Palace Hotel & Suites 5* Uranopolis ima u ponudi odlične cene paket aranžmana za polaske u julu i avgustu uz GRATIS ZA DETE DO 12 GODINA ili popust do 28%.

Izuzetan hotel sa 5*, uz savršenu uslugu Kassandra Palace Hotel 5* Kriopigi, možete rezervisati uz popust do 23%. Na odličnoj lokaciji, 1km od centra mesta Potidea, na samoj plaži, izmedju dva zaliva, Toroneos i Termaikos, smešten je Potidea Palace 4*Hotel Potidea koji odobrava 28% popusta. Svoje gostoprimstvo će Vam pružiti i izuzetan hotel na obali mora, idealan za odmor u Grčkoj Ammon Zeus Hotel 4*Kalithea.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Predivan hotel okružen zelenilom Alkion Hotel 4* Kriopigi, možete rezervisati uz popust do 33%. Hotel koji preporučujemo za osobe željne rekreacije i zabave Macedonian Sun Hotel 3*Kalitea nudi popust do 28%.

Idealan za odmor i rekreaciju Aristoteles Holidays Resort & Spa 4* Uranopolis dočekuje goste uz popust do 23%. Hotel za komforan i opuštajući odmor Rahoni Cronwell Park 5* Nea Skioni dočekuje Vas uz popust do 13%.

I hoteli na olimpskoj regiji nude primamljive popuste. Mediterranean Princess Hotel 4* odobrava nešto veći popust, a uz popust do 8% dočekaće Vas luksuzni Cronwell Platamon Resort 5* Platamon. Odličan izbor može biti i Kronos Hotel 3* Platamon koji možete rezervisati uz popust do 18%.

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos

Izdvajamo i hotele na ostrvu Tasos. Za odmor i uživanje Princess Golden Beach Hotel 4* nudi popust do 28%. Savršen za porodice sa decom kao i mlade željne provoda Makryammos Bungalows Hotel 4* nudi paket aranžmane po neverovatnim LAST MINUTE CENAMA i takođe popust do 23%. Luksuzan hotel sa 5* zvezdica Ilio Mare Beach Hotel 5* možete rezervisati uz popust do 21%. Takođe, prelepi Lucy Hotel 5* Kavala nudi popust do 13%.

Aranžmani uz prevoz avionom su takođe nešto što bismo izdvojili. U ponudi su ostrvo KRF u apartmanskom smeštaju u mestima Ipsos, Dasia ili Barbati. U toku su Last Minute akcije za naredne polaske i na ovoj destinaciji.

Foto-ilustracija: wallshd.net Foto-ilustracija: wallshd.net

Mnogi gosti su već odbabrali letovanje na Siciliji. Avionski aranžmani su dostupni još uvek u mestima Letojani ili Đardini Naksos.

Najveće povoljnosti ćete iskoristiti samo rezervacijom do kraja meseca, do kada važe navedeni popusti.

Preporučujemo posetu profesionalnom timu agenata iz naše dobro poznate turističke agencije Travelland koji će Vam pomoći u izboru destinacije. Posetite ih na www.travelland.rs ili lično u njihovim prostorijama u Dobračinoj 43 u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zlobica

    20. jul 2015 | 17:58

    E ovako! Ja sam zainteresovan za more i Grcku ali ovde ima jedan problem kod ovih reklama: -Popust je od 28% 37.5% 28.6% itd.. Sta to znaci 27% od cega i koga!? Napisi cenu 300 Eur i to je to ili 500 EUR itd. Odem na njihov sajt a kad ono 1000 linkova gde mozes da kliknes i smorim se odmah. Trebalo bi mi 3 dana da isortiram njihove ponude i da vidim sve cene i lokacije povezano sa uslugom. Mislim da cu preskociti njihov sajt i agenciju iz tih razloga. Previse ste posakrivali Vase ponude da bi mi bilo jasno sta nudite! Ajd zdravo!

  • Milica

    21. jul 2015 | 12:56

    Ja sam uvek isla na last minute i sve je bilo super.

  • Dj.dju

    20. jul 2015 | 22:45

    Last minute je uglavnom ono sto niko nece..ja sedmi dan jurim wi fi i toplu vodu (koja se podrazumeva)..smestaj je uglavnom losiji a agencija obecava da ce nedostatke otkloniti..dzaba kad mi se odmor zavrsava :-(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA