NA PUT SA OSMEHOM I PLAZMOM: Kompanija Bambi obradovala mnogobrojne putnike!

Plazma je sve što vam treba kako biste ovog leta proživeli i ovekovečili sjajne trenutke, jer je Plazma idealan saputnik za svaki put!

  • 2

Sudeći po broju posetilaca, aerodrom „Nikola Tesla“ i parking ispred „Sava centra“, dva su najpopularnija mesta u Beogradu tokom letnjih meseci. Upravo na ovim lokacijama, kompanija Bambi obradovala je sve putnike savršenom užinom za putovanje – Plazmom!

Dobro je poznato da je Plazma neizostavan deo svake putne torbe, pa je poklon prihvaćen sa velikim zadovoljstvom. Dodatne osmehe izmamila je Plazma za svaki put“ android aplikacija, uz pomoć koje možete da podelite uspomene sa letovanja sa svojim prijateljima putem društvenih mreža i to u vidu kreativne, digitalne Plazma razglednice.

NOVA PLAZMA ANDROID APLIKACIJA: Pošaljite najkreativniju digitalnu razglednicu i budite nagrađeni! (FOTO)

Foto: Promo Foto: Promo

Plazma je sve što vam treba kako biste ovog leta proživeli i ovekovečili sjajne trenutke, jer je Plazma idealan saputnik za svaki put!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nana

    18. avgust 2015 | 14:30

    Odličan slogan!

  • BaneX Nbgd

    19. avgust 2015 | 13:01

    Pre 5 god.krenem ja za Dansku..tamo umesto posla dozivim neprijatnost i ostanem na ulici bez prebijene pare..samo licni prtljag..otvaram torbu i ispod stvari ugledam duplu Plazmu..ne mogu Vam opisati koliko sam bio srecan i koju sam toplinu osetio daleko od svoje kuce..Plazma me nije ostavila i pomogla mi je do momenta dok nisu stigla sredstva preko W.U.Hvala Plazmi,topla preporuka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA