Zimovanje i gradovi Evrope za svačiji budžet (FOTO)

Tokom cele godine, neki od najpoznatijih gradova Evrope su tradicionalno privlačni turistima iz svih krajeva sveta

  • 0

Dolaskom jesenjih dana, povećava se interesovanje turista za zimske aranžmane i obilaske gradova Evrope. Turističke agencije su već izbacile svoje ponude za zimovanja, a polasci za gradove su uveliko aktuelni.

Foto: Wikipedia/John Menard Foto: Wikipedia/John Menard

Tokom cele godine, neki od najpoznatijih gradova Evrope su tradicionalno privlačni turistima iz svih krajeva sveta. Ipak su jesen i proleće najpopularniji periodi za odlazak na ovakva putovanja, pa su i ponude turističkih agencija upravo sada najraznovrsnije, sa izuzetno povoljnim cenama, bilo da su u pitanju aranžmani sa avio ili autobuskim prevozom.

Foto: Wikipedia/Shuying YU Foto: Wikipedia/Shuying YU

- Više su traženi aranžmani sa autobuskim prevozom – rekao nam je Goran Kaličanin iz turističke agencije „Travelland“. – Cene su toliko simbolične, da zaista novac ne predstavlja problem. Ukoliko neko želi da obiđe najpoznatije muzeje Evrope ili da obavi kupovinu u popularnim šoping centrima, onda to može uraditi sa zaista malo novca. Najpopularniji su nam aranžmani za Veneciju, Beč i Prag, a polaske imamo već u prvim danima oktobra, po cenama od 69 EUR za Veneciju, od 69 EUR za Prag ili od 115 EUR za Beč. Cene pre svega zavise od broja noćenja, pošto u ponudi imamo aranžmane sa 2 ili 3 noćenja.

Foto: Wikipedia/Shuying YU Foto: Wikipedia/Shuying YU

Bilo da otputujete u romantičnu Veneciju, zavodljivi Prag ili slavni Beč, nećete se pokajati odabranom destinacijom. Sigurno je da će odabir biti pravi, a isključivo u zavisnosti od želja svakog turiste.

Foto: Wikipedia/Flickar/Son of Groucho Foto: Wikipedia/Flickar/Son of Groucho

Uverili smo se u agenciji „Travelland“ da novac zaista nije problem sa ovakvim cenama za obilazak gradova Evrope.

Foto: Wikipedia/Flickar/Son of Groucho Foto: Wikipedia/Flickar/Son of Groucho

Slična je situacija i sa aranžmanima za zimske ski-centre, u agenciji „Travelland“. Za uplate u septembru i oktobru, veliki broj hotela odobrava dodatne popuste za rane uplate, pa je izuzetno isplativo ukoliko zimovanje isplanirate 2-3 meseca unapred.

Foto: Wikipedia/Amorphisman Foto: Wikipedia/Amorphisman

- Mnogi hoteli daju značajne popuste za rane uplate do kraja septembra – objasnio je Goran Kaličanin iz agencije „Travelland“. – Zbog toga, svi koji su zainteresovani trebalo bi još danas da izvrše uplatu. Posebno bih izdvojio hotele u Bugarskoj, koja je godinama unazad popularna među našim turistima, pre svega zbog blizine, ali i izuzetnih cena. Za par stotina evra cela porodica može provesti zimovanje u hotelima sa spa-centrom i maksimalnom uslugom.

Foto: Wikipedia/Интерпрайм Банско Недвижими Имоти Foto: Wikipedia/Интерпрайм Банско Недвижими Имоти

Po broju turista koji uplaćuju zimovanje, uverili smo se u agenciji „Travelland“ da su najpopularniji Bansko i Borovec u Bugarskoj. Odmah iza ove dve destinacije je Pamporovo sa šarolikom ponudom svojih hotela.

Foto: Wikipedia/ Biser Todorov Foto: Wikipedia/ Biser Todorov

Mnogi hoteli daju specijalne popuste za rane uplate zaključno sa 30.09.2015. pa smo iz te ponude izdvojili Premier Luhury Resort 5* Bansko sa 20% popusta, Perun Lodge Hotel 4* Bansko sa 30% popusta, Belvedere Holiday Club 4* Bansko sa 20% popusta, Maria Antoaneta 3* Bansko sa 25% popusta, Iceberg Hotel 4* Borovec sa 25% popusta, Lion Hotel 4 * Borovec sa 20% popusta, The Castle Hotel 3* Pamporovo sa 20% popusta, kao i mnogi drugi hoteli.

Foto: Wikipedia/Townender07 Foto: Wikipedia/Townender07

Sve ponude su sa ograničenim kapacitetima, pa bi trebalo da se zainteresovani jave što ranije u turističku agenciju „Travelland“ na adresi Dobračina 43, u Beogradu.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA