Zimovanje jeftinije sa ranom rezervacijom (FOTO)

Dečji zimski raspust i novogodišnji praznici menjaju cene u skijalištima regiona, ali ponude za rane uplate su više nego povoljne. Turistička agencija „Travelland“ nudi fantastične popuste za rezervacije tokom oktobra!

  • 0

Dečji zimski raspust i novogodišnji praznici menjaju cene u skijalištima regiona, ali ponude za rane uplate su više nego povoljne. Turistička agencija „Travelland“ nudi fantastične popuste za rezervacije tokom oktobra.

Froto: Wikipedia/Dave Usher Froto: Wikipedia/Dave Usher

- Uglavnom su u zemljama u okruženju dečji raspusti u istom periodu, pa hotelijeri povećavaju cene aranžmana za te periode – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Međutim, veliki broj naših turista koristi popuste za rane uplate, tako da se zimovanje može uplatiti sa popustima od oko 20%, u proseku. Za par stotina evra, cela porodica može zimovati.

Foto: Wikipedia/ Biser Todorov Foto: Wikipedia/ Biser Todorov

U agenciji „Travelland“ kažu da su im trenutno najpopularniji zimski aranžmani za Borovec i Bansko u Bugarskoj. Odmah iza ove destinacije je Pamporovo sa šarolikom ponudom svojih hotela. Mnogi hoteli daju popuste do kraja oktobra pa smo iz te ponude izdvojili: Premier Luxury Resort 5* Bansko sa 15% popusta, Regnum Aparthotel & SPA 5* Bansko sa 20% popusta, All Seasons Club 4* Bansko sa 20% popusta, Katarino Spa 4* Bansko, Casa Karina Hotel 3* Bansko sa čak 25% popusta, Iceberg Hotel 4* Borovec sa takođe 25% popusta, White House 4* Borovec sa 25% popusta.

Foto: Wikipedia/Amorphisman Foto: Wikipedia/Amorphisman

Pamporovo je nešto manje poznatije, ali ne zaostaje za kvalitetnim ski-stazama i izuzetnim popustima za hotelsku ponudu: Orpheus Hotel 4* Pamporovo sa 20% popusta, Perelik Palace Hotel 4* Pamporovo sa 20% popusta, Pamporovo Hotel 5* sa 20% popusta.

Foto: Wikipedia/Leeshore1966 Foto: Wikipedia/Leeshore1966

Iz svoje ponude za skijališta zapadne Evrope, turistička agencija „Travelland“ izdvaja sledeće hotele u Austriji, Italiji i Francuskoj: Rezia Hotel 4* Bormio sa 10% popusta, Garni Cime Doro 3* Madonna di Campiglio sa 10% popusta, Hotel Margherita 3* Livigno sa 5% popusta, Centro Vacanze Verona 3* Val di Fiemme sa 10% popusta, Hotel Monclassico 3* Val di Sole sa 5% popusta, Hotel Schloss Lebenberg 5* Kitzbuhel sa 5% popusta. U ponudi su i uvek popularni ski-centri Bosne i Slovenije.

Foto: Wikipedia/Schnop79 Foto: Wikipedia/Schnop79

- U jesenjem i zimskom periodu među našim turistima su izuzetno popularni obilasci gradova Evrope – rekao nam je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Najviše su traženi aranžmani sa autobuskim prevozom pošto su cene zaista simbolične: od 69 EUR za Veneciju, od 69 EUR za Prag, od 105 EUR za Beč.

Foto: Wikimedia/Petritap Foto: Wikimedia/Petritap

Uverili smo se u agenciji „Travelland“ da novac zaista nije problem sa ovakvim cenama za obilazak gradova Evrope. Pošto su kapaciteti ograničeni, svi zainteresovani bi trebalo da požure sa uplatama, a sigurno je da će odabir biti pravi, bilo da putujete u romantičnu Veneciju, drevni Prag ili slavni Beč.

Foto: Wikipedia/Fabian Lackner Foto: Wikipedia/Fabian Lackner

Na adresi Dobračina 43, u Beogradu, čeka vas prijatno i profesionalno osoblje turističke agencije „Travelland“. Sigurno dobijate jefinije zimovanje, sa rezervacijom u oktobru.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA