Komentari

  • Lazar

    5. mart 2017 | 19:22

    Pojedes glavicu luka i ne smrdi...

  • Ana

    7. februar 2016 | 18:48

    Zadah dolazi iz zeluca....kisela sredina,piti sodu bikarbonu ...

  • Petar

    20. oktobar 2015 | 16:08

    Milane da li možeš preciznije da napišeš količine sastojaka koji se koriste i način upotrebe odnosno da li se smesa pije ili se koristi za ispiranje usta. Hvala.

  • milan

    18. oktobar 2015 | 22:40

    lepo,ali zapamtite da bi se milioni i milioni bakterija ubili u ustima najjaca je zalfija i karamfilcic,to su jos stari grci koristili a nauka samo potvrdila,znaci u suncukretovo ali hladno cedjeno ulje nakapajte etericna ulja zalfije i karamfilcica i resili ste problem

    • 3. februar 2016 | 22:40

      Čiča-deda

      @milan

      To je tačno,a može se pojačati i kompletirat origanom i čajevcem-koračajnog drveta,a može i indijski čaj.Tu stradaju i virusi i bakterije,nema rezistencije,a ni propratnih gluposti kao kod hemije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA