Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Kuku
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • sumadinka

    18. oktobar 2015 | 15:24

    Moze sve i da se uprosti tako sto ne jedete hleb sa brasnom već od proklijalog zrna ima ga i kod nas pod nazivom "tonus", izbacite sve zaprske, sve przeno, svaki dan pijte čaj od ive, rastavića, koprive zasladjenog s medom i dodatkom soka limuna. Jedite povrće, supe, čorbe, nemojte jesti majonez, kečape, razne prelive i ostalo, videćete kako vam je bolje i uz to svako veče pojedite jedan jogurt sa dve kasike ovsenih pahiljica i jednom kasikom samlevenog semena lana. To radim već pet godina i za sada sam zadovoljna.

  • Zbunjen

    17. oktobar 2015 | 13:13

    Sta podrazumeva 400 gr "svezih oraha"? Da li su to zeleni, mladi ili zreli orasi, tj jezgro?

  • Srb

    16. oktobar 2015 | 18:04

    Nije ništa novo....recept sa tibeta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA