RUSKI NAUČNIK TVRDI: Uzimanjem ovog leka, RAK će se sam povući! (RECEPT)

Tajna je u tome što ova smesa čisti krvne žile, leči srce, obnavlja imunitet, čisti jetru i bubrege

  • 16

Ruski naučnik profesor Hristo Mermerski predstavio je prirodni recept protiv raka kojim su se navodno izlečili hiljade ljudi od ove opake bolesti.

PRONAĐEN LEK ZA RAK? Naučnici slučajno otkrili kako da ubiju ćelije kancera!

- To je hrana za lečenje kompletnog organizma, a rak se u takvom organizmu samo povuče - rekao je u svojim predavanjima profesor Mermerski.

Tajna je u tome što ova smesa čisti krvne žile, leči srce, obnavlja imunitet, čisti jetru i bubrege. Takođe, poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta i dovodi do izlečenja onih koji su doživeli infarkt ili moždani udar.

Ovo su sastojci leka:

Petnaest svežih, zdravih limuna, 12 glavica svežeg belog luka, 1 kg domaćegmeda, 400 g proklijalog žita (mlada zelena pšenica) i 400 g svežih oraha.

Foto-ilustracija: Foter/Didriks Foto-ilustracija: Foter/Didriks

Priprema proklijale pšenice: 400 g pšenice staviti u prokuvanu staklenu posudu. Naliti vodom da odstoji, najbolje preko noći. Posle 10 – 12 sati, preko čiste gazeocediti vodu i dobro oprati zrna, pa opet procediti kroz gazu.

U posudi ostaviti oceđenu pšenicu da odstoji 24 sata. Nakon toga, dobićete pšenicu sa klicama, dužine 1-2 milimetara.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Priprema leka: Samleti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice belog luka. Samleti 5 limunova sa koricom, pa sve zajedno izmešati. Od ostalih 10 uzeti samo sok i pomešati sa ostalom masom, dok smesa ne postane homogena.

Dodati med i duže mešati drvenom kašikom, pa sipati u staklene posude. Ostavite ih da stoje 3 dana u frižideru, pa onda možete početi sa konzumiranjem.

Foto-ilustracija: Foter/blumenbiene Foto-ilustracija: Foter/blumenbiene

Primena: Ova hrana uzima se 30 minuta pre doručka, pre ručka, pre večere i pre spavanja. Ako je koristite za lečenje raka, uzimajte jednu do dve kašike svaka 2 sata.

Profesor Mermerski kaže da recept garantuje zdravlje i dug život, kao i izlečenje od raka, očuvanje svežine tela, mladosti i energije.

- Ovaj lek sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljene hidrate i biljne masti. Zato i poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlezda, koje održavaju telo zdravim, a dovodi i do izlečenja od raka u potpunosti - istakao je doktor.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: zdravapriroda.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kuku

    16. oktobar 2015 | 11:00

    To je dobar lek moj otac ima karcinom pluca 3stadium b. primao je i hemo terapiju u medjuvremenu nabavio sam mu ovaj lek razboleo se 2013g.pije ovaj lek preko 1godine.sad ima 2stadijum A.I sve metastaze sto je imao u limfnim cvorovima i kicmi su bukvalno nestali leci se na vma sad je bez terapije 6meseca oni su mu rekli da budemo spr emni na sve nema mu zivota za 3meseca.Evo zivi i dalje za sad je super inace pljuvao je svezu krv.

  • Raša

    16. oktobar 2015 | 09:44

    Ja sam nestručan, ali ovo zvuči izvanredno. Svakako treba primeniti. I zdravi mogu imati poboljšanje zdravlja u segmentima za koje i ne znaju da im neki organ ne funkcioniše na pravi način.

  • Mici

    16. oktobar 2015 | 00:13

    Zvuci dobro..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA