Sigurni uz AMS Osiguranje: Zaključite polisu osiguranja od autoodgovornosti!

Iako je bezbednost imperativ u saobraćaju, brojne su okolnosti koje mogu dovesti do neželjenih, a u isto vreme i neprijatnih događaja. Zato je veoma važno, ali i po zakonu obavezno, da pored osnovnih vozačkih dokumenata, imate i polisu osiguranja od autoodgovornosti

  • 0

AMS Osiguranje u širokoj lepezi svojih usluga, nudi i obavezno osiguranje vozila, koje možete ugovoriti veoma brzo i lako, na velikom broju mesta u čitovoj zemlji. Zato smo mi pravi izbor za vas!

Ukoliko prilikom vožnje pričinite štetu trećem licu, skupe troškove usled brojnih rizika, koji za posledicu imaju  smrt, povredu tela, narušavanje zdravlja, uništenje ili oštećenje stvari  trećeg lica, u skladu sa uslovima osiguranja, preuzima osiguravajuća kuća kod koje ste ugovorili obavezno osiguranje vozila.

Odlučite se za AMS Osiguranje i uštedite svoje dragoceno vreme! U Ruzveltovoj 19 u Beogradu, pored obaveznog osiguranja moći ćete na istoj lokaciji da uradite tehnički pregled, registrujete svoj automobil, ali i da nabavite sva međunarodna dokumenta, postanete član AMSS ili kupite/dopunite svoj TAG uređaj!

Rizik da dođe do nesreće u saobraćaju je velik i zato je dobro misliti na vreme. Odaberite najsigurniji vid zaštitie svog vozila i u AMS Osiguranju zaključite i polisu dobrovoljnog Kasko osiguranja po veoma pristupačnim cenama.

Na taj način bićete zaštićeni ne samo od troškova usled saobraćajne nesreće, već i od drugih rizika poput krađe, poplave, požara, pada fasade ili drveća na vaš automobil, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. Mislimo na vas i zato smo vam plaćanje premije omogućili u 12 mesečnih rata, dok za plaćanje u celosti odobravamo i dodatni popust.

Iskoristite pogodnosti koje vam nudimo! Čekamo vas i na još više od 250 lokacija širom Srbije. Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA