FIRST MINUTE - Pravo vreme za prave odluke! (FOTO)

Januar je poznat kao praznični mesec. Vreme novogodišnjih rasprodaja i popusta. Prilika koja se koristi za kupovinu potrebnog, dugo očekivanog a do sada nedostižnog, ali svakako i onoga što nije bilo u planu

  • 0
Grčka, more, plaža, Lefkada Foto: A. Nalbantjan

A, da li vam je letnji godišnji odmor već na spisku planova i želja za 2016.? Ukoliko jeste onda je prava šteta ne iskoristiti već aktuelne i velike popuste za autobuske i avionske aranžmane.

U Turističkoj agenciji VIVA mogu se naći FIRST MINUTE POPUSTI i do 45% za hotelski smeštaj u Grčkoj. Na poluostrvu Halkidiki u ponudi je veliki izbor hotela sa kategorizacijom od 2* do 5* koji nude brojne povoljnosti.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Osim što sami hoteli nude svoje popuste za određen period rezervacije, agencija odobrava dodatni popust od 5% za uplatu rezervacije (akontacija od 40%) do 10.03.2016.

Za organizovane autobuske aranžmane uz apartmanski smeštaj na 10 noćenja važi POPUST od 20% ali samo do 01.02.2016., što znači da treba požuriti sa rezervacijama.

Gotovo da su sva grčka letovališta u ponudi, a najniža cena za predsezonu je svega 29 evra + dinarski deo od 3.990din po osobi. Ovakvu cenu nudi Asprovalta, Nea Vrasna, Parga dok za 10 evra višu cenu ima recimo Stavros i Krf.

Foto: Wikimedia/StefanosKozanis Foto: Wikimedia/StefanosKozanis

NOVO NA TRŽIŠTU!!

Parga je jedno od najlepših mesta na Jonskom moru. Pravi mali raj ušuškan međ maslinjake i borovu šumu koji krasi smaragdno plavo more I vidikovci kao sa razglednica.

Agencija VIVA ove godine uvodi novitete u svojoj organizaciji, pa se tako do Parge može i avionom! Čarter let na relaciji Beograd – Preveza traje oko 1h I 15 minuta.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Za paket aranžman od 10 noćenja čija je najniža cena 189 evra, takođe važi FIRST MINUTE POPUST od 7% za rezervacije do 01.02.2016.

Ista situacija važi I kada je ostrvo Lefkada u pitanju. Avionski aranžman po još nižim cenama za rani buking. Ljubitelji komfora I brzog putovanja do željene destinacije moći će ove sezone da biraju između Krfa, Krita, Rodosa, Skiatosa, Kefalonije.

Foto: Tatjana Dimitrijević Foto: Tatjana Dimitrijević

VIVA ne zaboravlja svoje putnike koji su verni Italiji pa je spremila osveženje i za njih. To je avionski paket aranžman za nezaboravno letovanje u Sorentu. Romantični grad sunca, otmen, gostoprimljiv I prepun mediteranskog duha nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: Wikimedia/Figiu Foto: Wikimedia/Figiu

Sicilija je godinama unazad prisutna u ponudi agencije I iznova oduševljava svojom istorijom, kulturom, prirodom. U kombinaciji sa Rimom I Bolonjom predstavlja jedan potpuno drugačiji doživljaj letnjeg odmora.

Foto: Wikimedia/BenAveling Foto: Wikimedia/BenAveling

Otvorite svoj notes, napravite spisak želja i ciljeva u 2016. godini, jer dobra organizacija je već pola puta do ostvarenja. A putovanja neka uvek budu na tom spisku!

www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA