Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • ...

    22. februar 2016 | 22:34

    Farmaceutski lobi tacnije mafija je marihuanu svrstala u narkotik a zna se da se marihuana od pamtiveka koristi za razne bolesti i to uspesno ali je prakticno bila dzabe dok je nisu kriminalizovali, ja je pusim 25 godina i do smrti cu...

  • Stefan

    14. februar 2016 | 15:20

    Umereno u svemu,ja recimo kad malo preteram sa alkoholom mene boli glava,muka mi je,izgubljen sam potpuno,svi te zezaju oko tebe,tebe kao da boli uvo za to,ali da mozeš da ustaneš svašta bi im uradio. Kad pušim travu ja sam sav onako veseo,sa svima pričam,opusteno sve,niko te ne zeza,svi se smejete i tripujete se malo,a kad malo preteram sa travom ja nmg da ustanem sa stolice,ali mogu da dodjem kuci bez frendova(to nije slučaj sa alkoholom),ja sam iskreno za to da ostave alkohol i legalizuju travu,a cigarete da izbace,jer su bas najveci uzročnik smrti,a za alkohol,ja ne razumem neke ljude,kao nesreće,neko je ubio svoju porodicu...pod uticajem alkohola,ljudi,svaki normalan čovek to neće uraditi,u normalnim količinama alkohol je zdrav,čak i da se napiješ a da si normalan nikom nećeš učiniti nešto nažao,ja sam za to da izbace cigarete,jer stvaraju veliku zavisnost,sto nije slucaj sa marihuanom,alkohol je negde izmedju po zavisnoti ali opet ne tera me toliko da pijem nego koliko li da pusim,Legalizacija.

  • Mirjana

    28. januar 2016 | 04:12

    Samo ljudi shvatite prave drogerije su apoteke a trava je priroda....majka zemlja nam dala....i leci mnoge bolesti ...ja vise nemam migrene...a znam mnoge primere sa kanserom koji se zavrsio pozitivno sa travom...otvorite oci i stoca hrana je a od nje se proizvodi i bio gorivo...postoji vic kada je bog poslao andjela da vidi kako je na zemji....vraca se andjeo i podnosi raport...haos ,ratovi ludilo siromastvo....bog ga pita ,a biljka ona sto sam im dao .????sigurno imaju sve i goriva i hrane i da se opuste...andjeo mu odgovara..ma ne zabranjena je....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA