AMS Osiguranje: Krenite na odmor bez opterećenja

Skijanje na planini zvuči kao savršen odmor i zato ne dozvolite da vam nepredviđeni događaji naruše tu idilu

  • 0

Rekreirajući se na ovaj način rizikujete da zadobijete brojne povrede, a troškovi njihovog saniranja u inostranstvu mogu biti veoma skupi. Ipak, ako odaberete kvalitetno Putno osiguranje bićete zaštićeni od neželjenih finansijskih gubitaka, a vaše zimovanje biće baš onakvo kakvo ste planirali.

AMS Osiguranje već 18 godina uspešno posluje na našem tržištu, a svoje ime i status izgradilo je na pouzdanim proizvodima prilagođenim potrebama klijenata.

Foto: Promo Foto: Promo

Zaključite polisu Putnog osiguranja kod nas i bićete pokriveni od troškova  hirurških intervencija, stomatološkog, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

Mi vodimo račnuna o našim klijentima i zato smo vam i ove godine omogućili dodatnih 20 odsto popusta na celokupnu premiju Putnog osiguranja, čime je vaš budžet dodatno rasterećen. Tako će vas premija osiguranja za individualnu polisu, za 7 dana skijanja, na teritoriji Evrope, koštati svega 1.260 dinara, a ukoliko na skijanje idete porodično, premija će iznostiti 2.772 dinara za isti vremenski period.

A kako biste na odmor otišli potpuno rasterećeni, ne zaboravite da, dok ste na putu, osigurate i svoj stan ili kuću.

Foto: Promo Foto: Promo

Nudimo vam mogućnost da po veoma pristupačnim cenama osigurate svoj dom od brojnih rizika poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. Ako uz zaključenu polisu osiguranja domaćinstva odaberete da pored građevinskog objekta osigurate i stvari u vašem stanu ili kući, u AMS Osiguranju dobijate dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije osiguranja.

Ne dozvolite da vam neplanirani događaji pokvare uživanje u krugu najmilijih, već putujte potpuno sigurni, prepuštajući brigu stručnom i profesionalnom timu AMS Osiguranja.

Mislite na vreme i dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim osobljem  posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića, u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009 ili posetite sajt www.ams.co.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA