UPOZNAJTE ČARI INDONEZIJE: Probajte kafu uz tradicionalnu muziku na Međunarodnom sajmu turizma

Kulturološki, Indonezija opčinjava svojom raznolikošću, od drevnih hramova, muzike (od tradicionalne do modernog popa), plesova, rituala do načina života, koji se menjaju od ostrva do ostrva, od regije do regije

  • 1

Jedna od zemalja učesnica na 38. Međunarodnom sajmu turizma biće i Indonezija, koja će učestvovati pod sloganom "Wonderful Indonesia" ("Predivna Indonezija").

Ove godine, predstavnici Indonezije žele da uključe posetioce sajma u seriju kulturnih performansa, audovizuelnih prezentacija, izložbu indonezijskih ručnih radova, kao i da im ponude njihovu specijalnu kafu.

BORIĆEMO SE ZA SVAKOG TURISTU: Beograd ima velika očekivanja od ovogodišnjeg Sajma turizma!

Kulturološki, Indonezija opčinjava svojom raznolikošću, od drevnih hramova, muzike (od tradicionalne do modernog popa), plesova, rituala do načina života, koji se menjaju od ostrva do ostrva, od regije do regije. Indonezija ima više od 250 miliona stanovnika iz više od 200 etničkih grupa.

Foto: indonesia.travel Foto: indonesia.travel

Smeštena između Azije i Australije i između Pacifika i Indijskog okeana, široka je koliko i Sjedinjene Američke Države, od San Franciska do Njujorka. To je i najveći arhipelag na svetu, koji se sastoji od 13.466 malih i velikih tropskih ostrva.

Foto: indonesia.travel Foto: indonesia.travel

ISIS PRETIO INDONEZIJI: Džihadisti napravili pokolj u Džakarti? (FOTO) (VIDEO)

Štand Indonezije biće u Hali 1 Beogradskog sajma, a sajam će trajati od 18. do 21. februara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA