LETOVANJE NA RAJSKOM OSTRVU ZA SAMO 129 EVRA: Ovo je šansa koja se ukazuje samo jednom!

Na 38. po redu Međunarodnom sajmu turizma od 18. do 21. februara, Turistička agencija VIVA travel je pripremila mnoga lepa iznenađenja i pogodnosti za svoje putnike

  • 5

Pre svega svim posetiocima kako samog štanda u HALI 3, tako i posetiocima poslovnica, odobreni su sajamski popusti na sve paket aranžmane.

Cene su snižene za autobuske (15% popusta) i avionske aranžmane (10% popusta) u Grčkoj, dok za hotelski smeštaj na Halkidikiju popust ide i do 30%. U ponudi je čak 21 grčka destinacija, od kopnenog dela pa do najatraktivnijih ostrva, tako da je sve spremno za početak leta.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Ako ste ljubitelji konforma i laganog putovanja agencija je omogućila i kombinovani prevoz (autobus u polasku / avion u povratku, i obrnuto). Krf, Lefkada, Parga, Skiatos, Kefalonija, po ceni od samo 129 €. Naravno, i na ove aranžmane biće odobreni popusti!

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Potpuno novo u ponudi jesu čarter letovi za Pargu i Lefkadu po ceni od 185 €. Aranžmani koji će promeniti doživljaj savršenih plaža do kojih stižete brže i udobnije. Pored njih, tu su avionski polasci i do Krita, Rodosa, Krfa, Kefalonije i Skiatosa po ceni od 249 €.

Foto-ilustracija: Foter/tomypelluz Foto-ilustracija: Foter/tomypelluz

Italija je redovna na listi traženih mesta za letnji odmor. Aranžmani za Siciliju i Sorento su umanjeni za 10 % popusta za sve verne ljubitelje mediteranskog duha, kao i za one koji bi želeli da se upoznaju sa istim.

Foto: Wikipedia/Gio la Gamb Foto: Wikipedia/Gio la Gamb

Ni metropole nisu zapostavljene. Aranžmani za evropske gradove takodje su na popustu od 5% za sve polaske do 01.04.2016. tj 10% od 01.04.2016. Novo u ponudi agencije jesu aranžmani sa kombinovanim prevozom (autobus/avio) i to za Milano, Firencu, Toskanu, Cinque Terre po ceni od 189€.

Foto: Wikimedia/Friedrichstrasse Foto: Wikimedia/Friedrichstrasse

Pravi je trenutak da se na vreme i to po povoljnijoj ceni razmišlja o uskrašnjim i prvomajskim praznicima.  Bolonja, Milano, Prag, Istanbul, Pariz ili neki drugi evropski grad može biti pun pogodak da se sa prijateljima ili porodicom provedu neradni dani.

Foto: Wikimedia/Max_Ryazanov Foto: Wikimedia/Max_Ryazanov

U  hali 3, na štandu Viva travel agencije očekuju vas razne animacije, i nagradna putovanja, kao što je leto na Lefkadi i put u Milano, a sve za dve osobe....i još po koja destinacija iznenađenja.

Dobrodosli!!

www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gavro

    18. februar 2016 | 01:52

    Ja stavim bure kada će da kiši ispred kuće. Nakon kiše, u bure se umočim, ali ceo! Tako stojim u buretu i gledam ženske koje prolaze pored mene. Ja im fućkam i namigujem. Kada padne noć, odguram bure pod ulično svetlo i tamo budem celu noć, zavijam auuuuuuuuuuuu, auuuu.

  • Jaca

    17. februar 2016 | 17:51

    Evo ovsko!!!Ne zaludjujte se letovanjima u Grckoj,ako nije ostvo u pitanju.Skiatos je premalen i prepun. Obavezno dodjite na Krit!!! Ukucajte BALLOS,ELAFONISI,FALASARNA,ZATIM LIBISKI ZALIV-GAJDURONISI!!! Zaboravicete i Siciliju,uopzte zta drugo u Evropi.Tu se kupam svakog leta!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA