NE PROPUSTITE: Evo kako Džoni (12) uspeva da bude rok-zvezda i pored DIJABETESA

Nikolu Džonija Rankovića svi znate kao klinca koji se ozbiljno bavi rokenrolom i odličan je u tome. Ali, da li ste znali da ovaj hrabri dečak živi s dijabetesom tipa 1?

Komentari

  • Milojica

    25. februar 2016 | 23:36

    Овом дечаку заиста желим све најбоље у животу, поготово што делимо исту болест. Али са друге стране морам да кажем да исту болест деле и многи други у овој земљи, како млађи тако и старији. А медији су од овог драгог дечака направили врло иритантну личност. С ким год да сам причао, буквално је све иритирао са својим пренаглашеним наступима у медијима. Београдска хроника је један од примера. Пустите дечака да живи свој живот и да се развија нормално, без тих иритантних и навалентних медијских преекспонираних наступа. Има још много деце попут њега, која стоички и без помпе преживљавају исто што и он.

    • 26. februar 2016 | 00:18

      Sanja

      @Milojica

      Sa pola srca i dijabetesom treba više snage izgurati uspeh koji on ima u muzici ili u bilo čemu. Decak želi drugoj deci i ljudima sa takvim stanjima da da podstrek da i oni to mogu i zato je njegova priča i njihova.Njemu ne treba da ga poznaju po tom stanju jer je već uspešan po drugome, već izlaze svoj primer zbog nade da se može živeti i sa tim ako imaš optimizma i energije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA