EVO ZAŠTO NIKADA VIŠE NE SMETE da pripremate hranu u aluminijumskoj foliji!

Istraživači su pokazali da hrana spremana u kiselim tekućim otopinama kao što su sok od limuna ili paradajz sos apsorbuje najviše metala iz folije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zeka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dzeka

    14. jul 2016 | 09:13

    Pre par dana clanak sa savetom da rostilj treba spremati samo u aluminijumskoj foliji.

  • Zeka

    14. jul 2016 | 09:10

    Pa do juce rekose da treba spremati u foliji na rostilju da bi se smanjila masnoca i obavezno marinirati meso??!!!a da jedemo mi to zivo.

  • Koki

    13. jul 2016 | 23:41

    Hahahahahahahahahahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA